Încercați Dynamics CRM gratuit pentru 30 de zile

Microsoft Dynamics CRM

Colegii mei (împreună cu o mână de parteneri) au pus la bătaie un Dynamics CRM hostat, numai bun pentru a vă juca cu el și a vedea ce știe o instalare default. Dacă vă înscrieți pe site, va trebui să vă alegeți un partener, care să vă ajute în caz că aveți nevoie. Citez:

Începeţi în 10 minute. Vedeţi cât de uşor este să lucraţi cu Microsoft Dynamics CRM. Organizaţi clienţii, obiectivele, proiectele şi multe, multe altele. Aveţi acces nelimitat pentru 30 zile.

Prin integrarea cu Outlook, puteți folosi chiar datele/contactele reale. După cele 30 de zile puteți decide ce vi se potrivește mai mult: o personalizare a unei instanțe găzduite în internet, sau o instalare locală pe serverul vostru (on-premises).

9 gânduri despre &8222;Încercați Dynamics CRM gratuit pentru 30 de zile&8221;

  1. ceea ce nu e tocmai cea mai inspirata abordare, insa una peste alta produsul este OK, eu ma asteptam la o versiune mai simpla (fiind on demand) asa ca am fost surprins sa dau peste CRM 4.0 full, inclusiv cu posibilitate import date din excel (deh, nu toata lumea foloseste outlook)

  2. Din câte țin minte, doar de cca un an am început să suportăm alte browsere pentru produsele noi. De exemplu SharePoint 2010 va suporta FF 3.x și nu va suporta IE6. La fel, Exchange 2010 (pt web access) suportă FF 3.x, Safari și Chrome, dar nu suportă IE6. Mă aștept ca viitorul CRM5 să meargă pe aceeași cale.

Comentariile nu sunt permise.