Urmăriți online conferința MIX10

MIX10 Dacă nu ați reușit să ajungeți în Las Vegas, de luni puteți urmări online keynote-urile, interviurile și sesiunile la http://live.visitmix.com. Începe la ora 18:00, ora Bucureștiului.

Subiectele fierbinți (pentru mine) vor fi: Silverlight 4, platforma de dezvoltare pentru Windows Phone 7 Series (sper să-i găsească un nume mai ușor de pronunțat, fiindcă ăsta nici abreviat nu se poate rosti fără să te împleticești), IE9, Expression 4, AppFabric și noutăți pentru dezvoltarea în cloud.

Cum, nu știți ce-i aia AppFabric? Sunt două chestii, care (deocamdată) nu au nici o legătură:

  • Windows Server AppFabric = ușurează crearea, scalarea și managementul aplicațiilor pe webserverul Microsoft (IIS) = ”Dublin” (host de servicii WF și WCF) + ”Velocity” (cache de mare viteză, distribuit)
  • Windows Azure AppFabric = conectarea serviciilor din cloud cu aplicațiile on premises = fostul .NET Services din cloud-ul Microsoft, adică un Internet Service Bus și framework de identitate.

2 gânduri despre &8222;Urmăriți online conferința MIX10&8221;

  1. Nu insist la WP7 :).
    Dar la fabricuri, da. Pai WCF are legatura babana cu ServiceBus, deci asa si fabric astea, sint diferite da merg impreuna ca egg and ham, etc 🙂

Comentariile nu sunt permise.