EcoSynthesis din Timișoara a trecut de turul doi al finalei Imagine Cup 2010

Studenții timișoreni au trecut ieri și de turul doi al finalei Imagine Cup 2010 la proba Embedded Development. Bravo! Echipa EcoSynthesis formată din Valentin Stângaciu, Alexandru Topîrceanu și Daniel Volcinschi participă din partea României la finala din Varșovia a celei mai prestigioase competiții studențești pe teme de tehnologie de pe planetă.

Ai noștri sunt acum printre primele șase echipe! Azi e zi liberă, iar mâine dupămasă sunt prezentările finale. Joi se anunță câștigătorii. Iată și o poză de la Ionuț Bălan:

ic2010

Baftă!

PS: Dan Iancu a mai postat o salvă de poze.

PPS: Vreau să vă asigur că echipa Simplex din Cluj, reprezentanta noastră la proba de Software Design a avut o prestație fantastică! Toți cei prezenți la Varșovia au confirmat acest lucru: colegi, jurnaliști, profesori. Nimeni nu își explică de ce nu s-au calificat în turul doi. Vreau să vă spun un lucru: nu cred că există vreun juriu, care să aibă suficientă tărie să mai dea incă o dată premiul cel mare României după succesul de anul trecut. E ca arbitrul acela de la Spania-Paraguay, care după ce a cerut repetarea penalty-ului pentru spanioli, nu a mai avut curajul să acorde încă un penalty, chiar dacă după ce a respins portarul, acesta a făcut un fault clar. Nu vreau să continui, dar doresc să spun încă o dată:

Felicitări Simplex!

20 de gânduri despre &8222;EcoSynthesis din Timișoara a trecut de turul doi al finalei Imagine Cup 2010&8221;

 1. Pierdusem din vedere si posibilitatea asta 🙂
  Norok de colaborare si partajare via Web.
  Bafta multa baietilor de la ED pe astazi.
  Am inteles de la Ionut Balan ca se vor face transmisiuni live de la Opera din Varsovia cu festivitatea de sustinere a proiectelor, dar nici un link inca 😦

 2. Catalin, e Ok si asa dar Ionut Balan anuntase ca va fi oficial. SI mi s-a parut pe Twitter ca si ImagineCup a spus acelasi lucru… si cineva de la MS Ro.
  Poate ma insel eu.
  Oricum cred ca toti cei interesati ar trebui sa fie live acolo!

 3. Eu ma refeream la studenti, mentori and staff. Eventual potentiali Judge de SD ca sa vada ce se intreaba acolo si la ce se asteapta de la studenti.
  Eu am propus de 3 ani de zile implementarea unui sistem de broadcasting.
  Au facut Chanel 8, unde au pus inregistrari video din Corea dar nimic Live.
  In Egypt, de exemplu, m-au intrebat cine plateste pentru aceasta transmisiune 😦 si le-am spus ca platesc eu daca castig la Loto. Daca e Olimpiada Informaticii atunci ar trebui sa faca in asa fel incat sa o vada cat mai multi interesati.
  O sa mai dau si anul acesta un feedback acolo sus pe tema asta.
  Multumesc de link, eu nu am gasit nimic de azi dimineata.
  Doar la rece pe Twitter … 😦

 4. Dar exista pe youtube unele prezentari de finala inregistrate, si intrebarile, sint destul de normale, daca nimeresti mindset finala (care e common sense vestic totusi).
  Sa inteleg ca te referi la o desincronizare teme juriu ro si juriu finala?

 5. Nu man, ma refer la emotia de a-i vedea live pe cei ce ne reprezinta. Revin la termenul de Olimpiada. Nu toti putem fi acolo! Dar daca e ceva ce ne intereseaza si tehnologia permite atunci trebuie implementat. Cum baiatu ala poate sa filmeze cu iPhone-ul si MS nu a putut face, ceva mai kalumea 😦
  Alea de pe YouTube tot la rece sunt!

 6. Da s-a vazut foarte bine de pe link-ul lui Catalin. Au fost super Ok, au raspuns bine la intrebari, aproape ca stiau ce vor fi intrebati. Solutia este oarecum viabila, deci avem asteptari mari, iar Ionut Balan a spus ca sunt optimisti!
  Trebuie sa luam un premiu !

 7. Au fost OK… Eu nu sint multumit, da cine ma intreaba :).
  Si solutia e viabila, de fapt oarecum lui Vali arata ca nu au transmis mesajul 110% ca explicata mai mult vezi ca e viabila bine.
  Dar all considering e bine, a fost prezentare OK,demo OK, Q&A OK (Alex a fost super la intrebarea aia cu aia fara curent).

 8. Ceva in stilul:
  Intrebarea era ce fac aia care nu au calculator sa controleze solutia. Si scurt pai aia care nu au calculator putin probabil sa aiba probleme cu consumul de curent,(completarea mea ca oricum traiesc la lumanare si gatesc la protap si cred ca mental si sala asa a completat ca au fost aplauze)

 9. Pingback: Felicitări EcoSynthesis! | Weblogul lui Zoli

Comentariile nu sunt permise.