DVD cu 426 de lecții de Office 2010 și 2007, video HD și text în limba română

Bogdan Târlă a comis-o din nou! Omul ăsta când doarme, cred că visează numai Excel și Office. Am spus cred, fiindcă sunt sigur că dacă e treaz numai cursuri de Office face. Iar când are un pic de timp liber e pe forum. Nu, nu glumesc.

Despre DVD aici. Aaa, vreți și voi? Atunci mergeți acolo și participați la concurs.

Un gând despre &8222;DVD cu 426 de lecții de Office 2010 și 2007, video HD și text în limba română&8221;

  1. O, da. Sunt si eu pe forumul acela. Din fericire, l-am descoperit acum 2 ani si am rezolvat multe dintre problemele cu Excel-ul si Access-ul. E bine structurat fiecare dintre aplicatii are cate un forum pentru fiecare versiune (2003, 2007 si 2010), poti pune intrebari de la nivel de incepator pana la nivel de avansat. Nu se intampla sa nu se gaseasca solutie pentru problema ta. Si solutiile sunt explicate clar, cu exemple, nu date doar formula sau codul (da, sunt si sectiuni pentru VBA) si mai departe te descurci.
    Moderatorii sunt mai mult decat moderatori, chiar se pricep la domeniul asta de Office si ce-mi place la ei este ca dau si sfaturi pentru organizarea datelor (am invatat multe legat de organizarea datelor, cand ma gandesc cata redundanta aveam la inceput…)
    In concluzie, daca vrezi sa invatati sau sa va perfectionati sau doar sa rezolvati rapid o problema pentru ca va preseaza seful sau aveti examen, forumul asta e locul unde sa va opriti.

Comentariile nu sunt permise.