Finaliștii concursului de aplicații pe Windows Azure

Următorii 10 parteneri sunt așteptați în 19 aprilie să își prezinte aplicația în finală în fața juriului și să răspundă la întrebări (descrierile sunt copy-paste):

AdSMSense cu http://staging.cloud.adsmsense.com

AdSMSense is providing services of worldwide SMS delivery for messages and automates mobile text messages into a work-flow that drives your business into the dynamic market of tomorrow’s communication and much closer to customers with on-target information ready to be delivered. Other services include SMS advertising, consulting and support for you to address customer’s mobile needs.

ASTINVEST cu http://SMSParking.ro

SMSParking™ este o solutie completa de plata prin SMS a parcarilor din Romania, livrata prin Internet, in regim Software as a Service (SaaS) intr-un mediu securizat, ce poate fi accesata in orice moment, folosind un browser web, de catre operatorul parcarii si agentii de control.
SMSParking™ ofera suport de tranzactionare prin SMS, pe numere scurte premium rate, pentru principalii operatori de telefonie mobila din Romania, acoperind peste 95% din populatia Romaniei si venind in beneficiul populatiei cu o solutie interactiva, performanta, sigura si usor de utilizat prin care se pot plati, in deplina siguranta, locurile de parcare.
In acest moment, SMSParking™ este cea mai avansata platforma de administrare a parcarilor din Romania, oferind posibilitatea de a monitoriza in timp real ocuparea, situatia tranzactiilor prin SMS a locurilor de parcare.

Business Logic Systems cu http://mmsgcloud.cloudapp.net

Business Logic Systems’ MMS Gateway has been conceived as an advanced tool for MMS dispatching management, acting as a gateway between applications specialized in MMS communication (rewarding solutions, campaigning solutions and so on) and MMSC. The solution ensures smooth, trouble-free data communication in a secure environment. MMS Gateway can provide:
§ Versatile integration with multiple MMSC platforms
§ Advanced MMS dispatching management
§ Smart prioritization of MMS via clear-cut, easily configurable rules
§ Advanced, in-depth MMS dispatching reporting
§ Advanced application error management
MMS Gateway is part of InTelestage™, a truly cost effective solution that has been developed using the latest Microsoft® .NET technology and service-oriented architecture, which includes profiling, campaigning, rewarding and reporting capabilities tailored to suit CSP’(Communication Service Provider) needs.

De Vis Software cu http://de-vis-software.cloudapp.net

Aplicatia este dedicata business-ului, facand parte din categoria CRM. Concret, este o aplicatie de facturare, chitantare, avizare, monetar, registru casa, gestiune stocuri, clienti, angajati, performante si statistici pentru produsele/serviciile vandute si realizari angajati. Fiecare client in parte are la dispozitie prin aplicatie un magazin virtual la cheie accesibil oricarui vizitator, adresabil target-ului clientului respectiv unde clientul isi poate comercializa produsele/serviciile. Magazinul virtual ofera clientului informatii referitoare la stocuri totale ale fiecarui produs in parte, review-uri pe produs, comparare cu alte produse, alte produse asemanatoare cumparate, newsletter.

HPC Consulting cu http://homebuilder.cloudapp.net/

Bursa job-urilor de constructii, renovari, instalatii de gaz, electrice si de apa.

I Computer Solutions cu http://backupapp.cloudapp.net

Aplicatia permite utilizatorilor obisnuiti, precum si celor enterprise, sa isi configureze Windows Azure ca un storage de backup. Se pot uploada / downloada oricite fisiere, permitindu-se regasirea lor la nevoie.

Project Software cu http://yzzmessenger.cloudapp.net

Yzz Messenger este un client de Windows Phone 7 care foloseste Yahoo Messenger API care simuleaza si rularea in “background”. De fapt, permite primirea de “push notifications” in cazul unui mesaj nou, chiar si atunci cand aplicatia nu ruleaza.

Quartz Software cu http://brokerassistantclient.cloudapp.net/

Aplicația se adresează firmelor de brokeraj din domeniul de asigurări, asigurând suportul software în domeniul polițelor de RCA. Broker Assistant se integrează cu web service-urile principalelor societăți de asigurare pentru obținerea de cotații și generarea de polițe.

Teamnet cu https://dosarelectronicpacient.cloudapp.net

Sistem de Gestiune al Dosarului Electronic al Pacientului la nivel judetean (ca proiect pilot) prin integrarea sistemelor informatice ale institutiilor implicate in acest proiect si care sunt de asemenea, implicate in activitatile medicale ce vizeaza consultarea si tratamentul pacientilor. Oferirea unui acces facil la informatii consistente si de calitate pentru cetatean.
Dosar Electronic Pacient are ca principal obiectiv crearea unui suport suplimentar de informare pentru cetatean si de decizie pentru personalul medical, in vederea obtinerii de servicii medicale de calitate.

Zitec cu http://apps.facebook.com/hotelpeeps/trends/

HotelPeeps Trends este o aplicație web ce colectează permanent oferte hoteliere pentru aproximativ 30 de destinații populare la nivel global, utilizând 7 sisteme de rezervări, oferte pe baza cărora este capabilă să livreze către alte aplicații (prin servicii web) următoarele fluxuri de date:
1. Oferte individuale
2. Variația prețului mediu pentru o anumită localitate
3. Evoluția prețurilor hotelurilor din localitățile monitorizate
4. Oferte speciale detectate automat, prin compararea evoluției prețurilor hotelurilor față de piață
Toate datele furnizate sunt pentru aproximativ 4 luni în viitor.
Aplicațiile de online booking existente în acest moment pleacă de la premisa că se dorește vizitarea unei anumite destinații exact într-o anumită perioadă de timp. HotelPeeps Trends are o abordare diferită: se presupune că se dorește optimizarea costurilor pentru o anumită deplasare, având date de plecare/sosire flexibile.

Mulțumim tuturor celor înscriși, felicitări finaliștilor și vă așteptăm la finală!

3 gânduri despre &8222;Finaliștii concursului de aplicații pe Windows Azure&8221;

  1. Pingback: Finala concursului de Windows Azure are loc pe 19 aprilie! | Pentru partenerii Microsoft dezvoltatori de soft

  2. Pingback: Câștigătorii concursului școlii de cloud | Zoli Herczeg

  3. Pingback: Parcare prin SMS

Comentariile nu sunt permise.