Solution Architect Forum 2006

In 27 iunie a avut loc primul SAF din Romania, cu tema Software Factories. Au prezentat Beat Schwegler, arhitect la Microsoft EMEA si Florin Manea, director tehnic la Totalsoft. Va multumim pentru participare si pentru comentariile pertinente din formularele de evaluare. Prezentarile au fost publicate azi la http://www.microsoft.com/romania/evenimente.

Filed under: Eveniment, SAB

# re: Solution Architect Forum 2006

Wednesday, July 05, 2006 12:40 AM by djgabriel22

Salut Zoli,
Mi-i s-a parut destul de interesant materialul „Concepts for Model-Driven Design abd Evolution of Domain-Sepcific Languages” cel putin la partea de introducere si „Architecture Analisys in Software Factories” din pacate aici nu am inteles schema cu „Platform and Deployment Modeling”
Toate cele bune,
Stefan

# re: Solution Architect Forum 2006

Friday, July 07, 2006 11:07 AM by zoltanhe

„Platform and Deployment Modeling” se refera la modelarea sistemului informatic pe care vom instala solutia. Sistemul informatic poate fi unul existent cu o serie de constrangeri prezente deja si in acest caz se doreste captarea acestor constrangeri inca in faza de design, sau poate fi unul nou si in acest caz modelarea ne permite obtinerea de documentatie pentru a configura sistemul sa fie apt pentru a gazdui solutia. Scopul acestor modelari este pentru a evita problemele la deployment dar si pentru captarea cerintelor operationale de la o versiune a solutiei si inlcuderea lor in urmatoarele versiuni.