Mobila, electrocasnice si plecare in US

In saptamanile astea imi termina constructorul casa si am devenit „doctor” in mobila si electrocasnice. Este fabulos ce oferte disproportionate gasesti pe piata de mobila la comanda, chiar si cu aceleasi materiale! Am invatat ca sunt bune si showroom-urile de mobila high-end, fiindca poti „fura” idei chiar daca nu cumperi 🙂 O singura chestie nu reusesc sa o reproduc cu nimeni (inca): o masa de bucatarie pe care nu vreau sa dau cat imi cere Mobexpert (2000lei !!!).
Ca sa nu mai vorbesc de cuptoare, plite, hote, frigidere, chiuvete si alte aplaiansuri. Dupa circa o saptamana de sapat prin cataloage, am inceput sa cumpar si am inceput sa iau tzeapa… in naivitatea mea, am crezut ca un catalog pe web chiar zice ce face de ex un cuptor 😦 …ca sa aflu acasa ca d-aia era mai ieftin, fiindca nu face ce zice online pe www.whirlpool.ro. Eu sunt multumit de el si asa, dar faptul ca pe web zicea ca face si alte lucruri, a contat mult in decizia de a cumpara.
Maine plec in US. Nu de tot, numai pentru 10 zile. Vom avea o conferinta tehnica interna in Seattle. Voi avea calculatorul la mine, asa ca, in afara de avion (unde wireless-ul e scump), voi putea comunica. Ne vedem in august! Pana atunci e-mail/web.

Filed under: Life

# re: Mobila, electrocasnice si plecare in US

Sunday, July 23, 2006 3:28 AM by naicul

Comica povestea despre cuptor. Sper ca nu scria pe siteul wirlpool ca stie sa spele si rufe [:)]

# re: Mobila, electrocasnice si plecare in US

Tuesday, July 25, 2006 11:40 AM by meugen

Frate, incearca sa te feresti de whirlpool-masini de spalat. Intr-adevar, cind pronunti whirlpool, iti umple gura, dar este departe de a fi o companie ok.

# re: Mobila, electrocasnice si plecare in US

Wednesday, July 26, 2006 11:11 PM by AISBERG

Da Frate!
Gandire libera, exprimare libera.. oare ce ne-am mai dori… frate 🙂