Zoli Acrilyc

2000 de lei. Atat mi-au cerut zugravii ca sa-mi dea o culoare in casa (peste un lavabil alb existent). I-am zis Dorinei ca nu dau atat, mai bine fac singur. Zis si facut: in loc sa ma duc la mare 4 zile cu firma, ne-am apucat de zugravit. Marturisesc ca nu am mai dat niciodata cu lavabil, nu am preparat niciodata vopsea, nu am folosit niciodata pigmenti, dar acum sunt multumit. E drept ca a trebuit sa „stric” vreo doua camere, in sensul ca dormitorul nostru a iesit un „roz de bordel” de toata frumusetea. Ce sa fac si eu? Nu ma asteptam ca cinci picaturi de pigment sa-mi coloreze o galeata de vopsea… Asta e, mai dau o mana.

Revenind la suma initiala, imi dau seama ca mi-am cam ratat cariera: 2000 de lei pe 4 zile (cred ca un meserias facea in 3…), inseamna aprox 10000 pe luna (presupunand ca lucrezi continuu), adica cca 3000 de euroi. De banii astia iti angajezi si ucenici si om de vanzari si gata-i biznisu’. O parte se duce la stat, dar treaba e scalabila. Stie cineva un contabil…?

Filed under: Hobby, Gospodărie

# re: Zoli Acrilyc

Monday, September 11, 2006 10:28 PM by Gabi Citron

Felicitari! Asta da adaptare la noi tehnologii, bun exemplu pentru developeri. Da’ certificare aveti? Parca era ceva de genul MS 70-999 Installing, Configuring and Maintaining Rigips(R), BCA and Porotherm(TM) :))

# re: Zoli Acrilyc

Tuesday, September 12, 2006 4:32 PM by katalyn

Eu lucrez la firma de contabilitate… iti gasesc contabil si „meserias” si cu certificari… apropo… ma bagi si pe mine in afacerea ta?

# re: Zoli Acrilyc

Tuesday, September 12, 2006 6:09 PM by MrSmersh

Deh filozofa Jay Leno pe undeva: Pe vremuri mina de lucru era ieftina si tehnologia scumpa, acuma tehnologia e ieftina si mina de lucru scumpa.
Asta cu tehnologie ieftina nu stiu cum si-a dat seama da zice ceva.
BTW vezi ca zugravitul e problema de hard si deci alte studii si certificari sint necesare ;),

# re: Zoli Acrilyc

Thursday, September 14, 2006 5:04 PM by vbocan

Cred ca nu i-ai „tratat” cum trebuie pe meseriasii astia ai tai. Mie mi-a cerut un instalator 400 de RON ca sa modifice niste tevi la baie si la bucatarie. Reactia mea a fost aproape violenta, am vrut sa-l scot pe usa, dar pana la urma ne-am inteles la 180. Chiar si asa mi se pare mult.
Problema este ca noi (sau cel putin eu) nu prea punem pret pe munca si experienta noastra. Daca unu’ vine si ma roaga sa-i instalez Windows-ul, mai ca de mila ce-mi este ii zic ca i-l pun pe gratis, ca ce ma costa 5 clickuri de mouse acolo. In schimb, daca ma duc la service la Renault si zic ca vreau sa-mi schimbe un bec sau mai stiu eu ce chestie ultra simpla, trebuie sa sar cu banul. Pai nu prind eu un zugrav, instalator sau mecanic auto care si-a cumparat calculator? De-acum ii taxez de le sar capacele.

# re: Zoli Acrilyc

Saturday, September 23, 2006 12:19 PM by Byty

Atunci propun sa schimbam forumu in Zugravi, instalatori si alte meserii caznice! 🙂

# re: Zoli Acrilyc

Wednesday, October 25, 2006 4:22 PM by Cristian Mandruta

Salve! eu pe langa partea de IT (admin retea )pe care o prestez acum , am terminat practic fac.de Design , in caz ca te intereseaza si un design interior la casuta ta pe care tocmai ai renovato, da-mi un semn .

Si sa mai adaug inca ceva.. mi-a placut foarte mult prezentarea din data de 25.10.2006 asupra subiectului Win Vista .

o zi buna !!

# re: Zoli Acrilyc

Thursday, October 26, 2006 2:04 PM by zoltanhe

Mda, mi-ar fi trebuit o minte de designer… Ne-am bazat doar pe ideile noastre si marturisesc ca nu a iesit extraordinar. Poate la versiunea urmatoare 🙂