Ieri la evenimentul de BI organizat de IDC

Sunt 200 de scaune in sala, cca jumatate ocupate; daca adunam prezentatorii, fotografii si cameramanii, sunt mai multi decat audienta… Stau pe net, trimit mailuri; Moderatoarea spune: „Bun venit la congresul de imobiliare din Romania” (sau ceva de genul asta…); Alo, pe cine ati pus moderator, bai? Ma uit in jur: plin de bannere de imobiliare; „Il invit la microfon pe dl viceprimar Ludovic Orban”; Hopa… Nu sunt in sala care trebuie; aduna-ti lucrurile, du-te dincolo…

Dincolo, in timp ce ma asez vin soapte de „buna dimineata Zoli” din stanga si din dreapta, de la cunoscuti: sigur asta-i sala! 🙂

Acum incep sa compilez: cum de m-au lasat sa intru dincolo? Pai, fiindca am fost hotarat: „Nu cred ca sunt pe lista dvs fiindca am vorbit abia ieri cu Anca si mi-a spus ca pot sa vin direct” „Da, da, imediat, aveti o carte de vizita? Poftiti materialele. Numai putin sa va fac un badge.” Cool, ha?

Filed under: Business Intelligence

# re: Ieri la evenimentul de BI organizat de IDC

Friday, September 22, 2006 12:01 PM by MrSmersh

Recunoaste Zoli, nu e o intimplare, vrei sa te reprofilezi!:)
Ieri ai intrat in industria constructiilor http://itboard.ro/CS/blogs/zolis_tool/archive/2006/09/11/5785.aspx, azi mergi la  congresul de imobiliare, si miine? Parca vad ca o sa fii la mine in blog la rubrica plecari/veniri la MS;)
Hai spune tot!;)

# re: Ieri la evenimentul de BI organizat de IDC

Sunday, September 24, 2006 8:23 PM by MrSmersh

In sfirsit m-am prins si eu de legatura:
„Microsoft e beton”
Acuma am nimerit-o nu? 😉

# re: Ieri la evenimentul de BI organizat de IDC

Tuesday, September 26, 2006 9:20 AM by zoltanhe

Apropo de reprofilare: ieri mi-a venit aparatul de zugravit… V-am povestit eu cum mi-am zugravit casa: de fapt am folosit un fel de aspirator (pe invers) cu un pistol specializat pentru dozat vopsele. E o scula faina. Atat de faina ca ne-am hotarat sa cumparam si noi una, dar nu oricum: din Franta.
E clar: am luat-o razna…

# BI Roadshow organizat de IDC

Thursday, September 27, 2007 1:48 PM by Weblogul lui Zoli

Sunt la Marriott. De data asta am nimerit sala din prima nu ca data trecuta , mai ales ca am avut si