Newsletter-e tehnice in limba romana

Incerc sa transmit asta prin toate caile posibile (imi cer scuze pentru cei care au primit deja acest mesaj prin buletinele de stiri): De azi vom avea 4 buletine de stiri. Ele vor fi impartite astfel:

  1. TechNet Flash Romania – este activ deja, cu aparitie lunara si are urmatorul profil: Buletin periodic editat de Microsoft Romania pentru comunitatea administratorilor de sistem.

  2. MSDN Flash Romania – este activ deja, cu aparitie lunara si are urmatorul profil: Buletin periodic editat de Microsoft Romania pentru comunitatea programatorilor.

  3. Infrastructure Architects Newsletter Romania – acest buletin nu a mai fost folosit de cca un an, de pe vremea cand se numea Enterprise Architects Newsletter. De azi, acest buletin de stiri va aparea trimestrial (cu exceptii cauzate de stiri importante) si va avea urmatorul profil: Buletin periodic editat de Microsoft Romania pentru arhitectii de infrastructuri IT, ofiteri de securitate, directori IT, sefi de echipa dar si pentru cei care aspira la aceste functii.

  4. Solution Architects Newsletter Romania – este un buletin de stiri nou, va aparea trimestrial (cu exceptii cauzate de stiri importante) si va avea urmatorul profil: Buletin periodic editat de Microsoft Romania pentru arhitectii de solutii software sau persoane care gandesc, decid sau proiecteaza solutii software, manageri de proiect, directori IT dar si pentru cei care aspira la aceste functii.

Dupa cum ati observat, aceste buletine de stiri tehnice reflecta modelul prin care incercam sa comunicam prin intalnirile tehnice directe din cele doua roadshow-uri anuale (TechNet Briefing, MSDN Briefing, Infrastructure Architect Briefing si Solution Architect Briefing). Buletinele de stiri sunt o completare online ale intalnirilor directe. Primele buletine in acest format vor pleca luni, 02 octombrie 2006.

Inscrierea la aceste buletine de stiri este libera si se poate face prin centrul de abonare de pe situl Microsoft Romania de la www.microsoft.ro/abonare. Fiindca acest model de comunicare este inca la inceput, as aprecia daca cei care sunt deja familiarizati cu buletinele noastre de stiri, ar populariza buletinele si la colegi, colege, prieteni si prietene.
Va multumesc si in numele lui Sebi, cel care a preluat buletinele de infrastructura.

Filed under: Comunitate

# re: „Newsletter”-e tehnice in limba romana

Tuesday, October 03, 2006 9:44 AM by DFA

In „Buletin MSDN Flash Romania adresat programatorilor – Septembrie 2006”, la sectiunea „Training” e un „Curs *gratuit* pentru ASP.NET 2.0”, care de fapt costa 44,99$…

# re: „Newsletter”-e tehnice in limba romana

Tuesday, October 03, 2006 9:55 AM by zoltanhe

Ooops, inseamna ca oferta era limitata in timp. Imi cer scuze.