Eroii Revolutiei

Stati linistiti. Nu e vorba despre revolutia din ’89, cu toate ca imi amintesc cum fugeam de „meseriasii” care sareau din ARO-uri si cum am dormit in Parcul Rozelor in noaptea dintre 16 si 17 decembrie fiindca erau pazite podurile peste Bega… Noroc ca era cald. Bai, ce nebuni am fost?! …si naivi.

Revenind, ma gandeam azi dimineata in metrou cum m-am obisnuit cu el (cu metroul). Deja cunosc toate detaliile din statii, din tren, toate zgomotele. De obicei ma urc la capat de linie, imi pornesc solitair-ul de pe telefonul cu, bineinteles, Windows Mobile, si nu ma mai ridic decat in Piata Victoriei. E drept ca pe la Piata Unirii trebuie sa-mi adun un pic picioarele si sa ma las pe spate din cauza aglomeratiei, dar ii „bag” in continuare. Aici e momentul in care incep sa devin disperat: nici azi nu il bat. Dar inainte de a ajunge in centru, deoarece ma urc in penultimul vagon, se pare ca este vagonul preferat si pentru un individ cu casti si muzica house data la maxim, in asa fel incat aude tot vagonul… Asa ca nu mai trebuie sa fiu atent la inregistrarea cu tanti, care ne spune de statii si peroane: cand aud bum-bum-taca-taca-bum-bum-taca-taca, tocmai am ajuns in statia Eroii Revolutiei. Baaa, da mai incet la muzica aia ca o sa ajungi ca tata dupa 33 de ani de otelarie, de o sa te uiti in gura celor cu care vorbesti si cuvantul tau preferat va fi „Ha?”!

Filed under: Life

# re: Eroii Revolutiei

Tuesday, December 05, 2006 10:18 AM by Gabi Citron

Da’ ce casti are individul de se aude in tot vagonul? Sau sta cu gura intredeschisa si isi foloseste teasta pe post de incinta acustica? 🙂

# re: Eroii Revolutiei

Tuesday, December 05, 2006 10:20 AM by MrSmersh

Aceasi efect optii si ascultind zumzait continuu de 6 calculatoare non stop! Si oricita vointa ar fii nu scapi de el, pina si acuma, cind ma inteleg bine cu sefu am zurgalai, serverul de build raidu lui intra in rezonata cu racku (am aflat asta dupa ce am schimbat tot ventilator din el)…

Deci Ha? Ce ziceai? 🙂

Si vorbind de muzica vad ca a revenit hitu de asamblat calculatoare de la Salient pantelimonu stii refrenu nostru „La Salient se munceste toooata noaptea”

# re: Eroii Revolutiei

Wednesday, December 06, 2006 9:13 AM by zoltanhe

Are casti de-alea mici de le bagi in ureche. Azi a schimbat muzica! A pus ceva mai spre rock. Si se urca in Constantin Brancoveanu dar probabil din cauza lu’ tanti am retinut eu Eroii Revolutiei. Oricum, cred ca si altii pot zice o gramada de lucruri despre mine… „uite-l pe ala care se joaca pe telefon in fiecare dimineata…”.

# re: Eroii Revolutiei

Sunday, December 10, 2006 7:58 PM by Cosmin

Cam pe la ce ora mergi dimineata la munca?

Nu de alta, dar eu urc in Constantin Brancoveanu, in penultimul sau antepenultimul vagon si ascult (si muzica house) deobicei la maxim… Totusi avand in vedere ca sunt „dopuri” nu mi-am pus niciodata problema ca s-ar auzi prea tare in afara urechilor mele…

Cand am terminat de citit post-ul mi-am zis ca nu sunt eu, ca nu ma urc in Eroii Revolutiei, dar cand am citit ultimul comentariu am pufnit in ras.

# re: Eroii Revolutiei

Monday, December 11, 2006 8:54 AM by zoltanhe

Nu am o ora fixa. Ma urc la IMGB2 intre 7:30 si 8:15. Cool!

# re: Eroii Revolutiei

Monday, December 11, 2006 9:55 AM by Cosmin

Hihi. Asta ma scoate pe mine din calcul, eu urc in Constantin Brancoveanu pe la 9 – deci trebuie sa fie altcineva.

# re: Eroii Revolutiei

Thursday, December 14, 2006 1:39 PM by alfy

De nebuni numai de bine. De naivi, suntem inca. Iar despre otelarie nici vorba ca imediat devine pamint arabil. Asa ca nu ai nicio sansa pt. cuvintul preferat sa fie „Ha”.

Observ o mare diferenta intre individul de la M… cazat in B… de azi si ce-l ce ce dormea in parc. E asta este viata dar fii atent ca anul asta 16-17 pica la fel. Dar revolutia probabil ca incepe in 15 atunci cind lansezi Vista si O2007