Cursuri noi la Academic Resource Center

Au aparut cateva curicule interesante pe Academic Resource Center:

  • Security Teaching este o super initiativa, care sper sa aiba succesul meritat printre profesori. Acestia au la dispozitie acum materiale pentru a preda subiecte ca Threat Modeling, Buffer Overruns, Advanced Buffers, Integer Overflow, Resource Management, Race Conditions, Trusting User Input, Cross Site Scripting, SQL Injection, Cryptography si probleme de Security Compliance;
  • Introduction to Embedded Systems using Windows Embedded CE este parte a Windows Embedded Academic Program si este un set de materiale special gandite pentru mediul academic (pana acum materialele disponibile profesorilor au fost identice cu cele destinate programatorilor profesionisti din industrie).

Daca luam in considerare si Windows Academic Program, si spunem ca aceste programe includ prezentari pentru clasa, laboratoare si cod sursa (de ex WAP contine un kernel de Windows compilabil), atunci putem spune ca e fain sa fii profesor in zilele astea.

PS: pe siturile noastre, „faculty” inseamna profesor sau dascal (de orice rang: asistent, conferentiar etc) in mediul academic.

Filed under: Securitate, Windows, Academic

# re: Cursuri noi la Academic Resource Center

Friday, January 12, 2007 11:56 AM by adrian.munteanu

Multumim Zoli!