Intr-o saptamana expira "early bird" la TechEd

Cei care vor sa vina la TechEd Developers (5-9 noi) sau TechEd IT Forum (12-16 noi), trebuie sa se inscrie acum (pana la 28 septembrie) pentru a beneficia de reducerea de 300 euroi oferita celor care se inscriu din timp (early bird).

La inregistrare, folositi codurile urmatoare pentru a primi o reducere suplimentara de 500 de euroi oferita tarilor din Europa Centrala si de Est (1445 fata de 1945):

  • CEE11555 pentru TechEd Developers si
  • CEE11300 pentru TechEd IT Forum.

Multi ma intreaba de unde sa plateasca atata banet: taxa de participare plus avionul plus hotelul sunt destul de scumpe. Pai, aproape tuturor participantilor la TechEd le plateste angajatorul totul, din bani de training. Orice firma sau organizatie are in mod normal bugete de educare a angajatilor. Vorbiti cu managerul si negociati! Cheltuiala cu hotelul se poate reduce daca impartiti camera cu cineva (nu e nici o rusine: si eu impart camera cu Petru). Atentie si la detaliile financiare si cu deducerea TVA-ului. Daca platitorul nu poate deduce TVA, va trebui sa includeti in calcule si cei 16% TVA valabili in Spania.

Ne vedem in Barcelona!

PS: mi-a soptit o pasarea ca sunt foarte multi inscrisi si cat de curand vor inchide inscrierile…

Filed under: Eveniment, TechEd

# MobilityDay 07 Zagreb

Monday, September 24, 2007 2:21 PM by Catalin’s Blog

Da ” I’M ON VACATIOOOOOOOOOOOON! ” (citat City Slickers ) sau cel putin asa era planul. Firma pe septembrie

# re: Intr-o saptamana expira „early bird” la TechEd

Monday, September 24, 2007 3:44 PM by Lore

Salut!

TechEd este printre cele mai importante evenimente IT ale anului! Nu trebuie să lipsiți! Veţi beneficia de 5 zile de training tehnic avansat, informaţii importante şi relaționare. Despre eveniment va stau si eu la dispozitie cu detalii, suport.

Loredana

# I was accepted as MCT Proctor for TechEd IT Forum

Thursday, September 27, 2007 9:59 AM by Adi Stoian

Today I received the good news: My application was accepted as a MCT Proctor for the hands-on…