Ooops, GOOG is in town!

La primele discutii pe care le-am avut cu organizatorii Internetics deja se stia ca Google va avea un seminar in conferinta. Fain, nici o problema, numa’ sa nu fie in paralel cu Paul Dawson, pe care l-am platit noi sa vina (Microsoft este sponsor la editia asta de Internetics). Ce poa’ sa zica Google la Internetics? Nu conteaza. Se finalizeaza agenda. Nu mai e nici un Google in schema. Oare unde e?
Aha: organizeaza o conferinta paralela la Crowne Plaza despre… surpriza: Google Apps. What the… beep! Invite-only, sneaky, dirty, useless.

Poate imi spuneti voi ce treaba are Google Apps in schema asta? Pacat de oamenii aia care s-au dus sa vada o prezentare comerciala, in loc sa invete ceva la Internetics…

Filed under: Eveniment

# re: Ooops, GOOG is in town!

Thursday, November 01, 2007 3:11 PM by BMoro

Nu sunt specialist in „Internetics” sau in „Google apps”, dar mi se pare un pic deplasata remarca „Ce poa’ sa zica Google la Internetics?”… Se pare ca MS-ul chiar are o problema cu Google…

# re: Ooops, GOOG is in town!

Thursday, November 01, 2007 3:21 PM by zoltanhe

Era doar o intrebare. Plina de indiferenta. Sarcasmul am vrut sa-l adaug la a doua intrebare: „ce treaba are…?”.

# re: Ooops, GOOG is in town!

Thursday, November 01, 2007 3:30 PM by zoltanhe

Si da, am o problema cu cei care intentionat vor sa-mi bage bete in roate. De obicei companiile de acest nivel concureaza decent, aspru dar fara balcanisme. Totusi, se pare ca sfatuitorii locali ai Google traiesc pe alta planeta.

In cazul de fata, Internetics si organizatorii ei au cazut la mijloc, fiindca au pierdut mare parte din audienta din cauza asta.

# re: Ooops, GOOG is in town!

Friday, November 02, 2007 9:56 AM by tudor.t

„Poate imi spuneti voi ce treaba are Google Apps in schema asta? Pacat de oamenii aia care s-au dus sa vada o prezentare comerciala, in loc sa invete ceva la Internetics”

Din pacate genul asta de comentarii (putin spus „acide”) din partea cuiva care (presupun) ar trebui sa reprezinte Microsoft in Romania, chiar daca sunt pe blogul personal, nu fac decat sa dea apa la moara celor care vad im MS „the evil empire”.. 🙂

Asta mai ales la Romania unde o mare majoritate a web desingerilor si programatorilor web sunt axati pe tehnologii si produse non-Microsoft (Apache, PHP, Flash etc.), domeniu in care MS nu s-a redresat decat recent si doar foarte recent a intrat mai serios in domeniul asta …

…. sunt web programmer, folosesc doar tehnologii MS, dar simt cat de greu e sa conving pe cineva „from the other side” ca la ora actuala avem la dispozitie un set de tehnologii (.NET, ASP.NET, IIS etc.) care pot rivaliza de la egal la egal pe cele din lumea Java/PHP/Adobe/Apache etc…

# re: Ooops, GOOG is in town!

Friday, November 02, 2007 11:53 AM by djgabriel22

Pacat ca nu am putut participa si eu :((

http://www.pcworld.ro/?page=node&id=12138

# re: Ooops, GOOG is in town!

Friday, November 02, 2007 3:24 PM by zoltanhe

Tudor, hai sa ne lamurim: vasazica se organizeaza unul din putinele conferinte cu si despre web (unica?) in .ro. De traditie, mult injurat din cauza concursului, dar de mare impact. MS participa si ea. Google alege sa faca o conferinta paralela. Cine e evil? MS, fiindca nu avea ce sa caute la Internetics?

# re: Ooops, GOOG is in town!

Saturday, November 03, 2007 11:13 AM by tudor.t

Eu nu ma refeream la cine e evil (probabil Google, in fine..) – eu ma refeream la „diplomatie” – daca un open-source zealot, care nu reprezinta pe nimeni, poate sa tune si sa fulgere contra MS pe Slashdot, treaba lui – tot ce vroiam sa zic e ca ma asteptam la mai mult „tact” de la cineva care (presupun) reprezinta Microsoftul la noi, chiar daca are dreptate (si chiar daca exista un disclaimer in titulul blogului)..

Nu atacand competitia in felul asta poti sa convingi pe alti programatori de superioritatea unei firme.. Doar o parere personala…

# re: Ooops, GOOG is in town!

Saturday, November 03, 2007 4:32 PM by zoltanhe

Aha. Ai dreptate.

Pe de alta parte, nu as vrea sa mentin un stil prea „approved by LCA/PR”. Alte pareri?

# re: Ooops, GOOG is in town!

Sunday, November 04, 2007 11:42 PM by dpopa

Nu stiu daca aceste „balcanisme” 🙂 sunt sau nu in alte corporatii de talia Google sau Ms, aselenizate in Romania. Da, aselenizate. Dar poate reusiti si voi sa va intelegeti, ca in Balcani. Ideologiile(valorile) corporatiste isi au locul lor. Aceasta valoare impusa de la vest se pierde tot mai mult, cu cat inaintezi spre estul Europei. Io unu le-as da un telefon (nu cred ca e o problema in a face rost de niste contacte, asta daca nu va cunoasteti deja) , m-as pune la o bere si un gratar si le-as propune f decent o solutie balcanica din care ambele corporatii sa castige si poporul sa nu sufere. Hai ca nu e asa greu. Sper ca Ms nu a uitat ca face business in Romania, nu in USA sau alta tarisoara vest-europeana, si s-a adaptat pe ici pe colo la modelul local. Bineinteles, daca vrea sa aiba trai lung. Daca nu, e momentul sa se adapteze. Se pare ca googlii sunt tare dibaci.

……pana la urma care a fost problems…poporul a trebuit sa aleaga intre 2 prezentari (bune/nebune..alta discutie). Poporul sufera, nu e de bine.

# Paul Dawson la Internetics :: Seminarii Internetics

Wednesday, November 07, 2007 9:48 AM by Paul Dawson la Internetics :: Seminarii Internetics

PingBack from http://www.it-base.ro/2007/11/07/paul-dawson-la-internetics/