De la SharePoint Conference 2008

Office Live Workspace beta este public. Este practic un SharePoint în nor, cu administrare ușoară prin Live IDs. Eu îl folosesc cu Dorina direct din Office 2007 prin add-on-ul instalat de pe Office Live Workspace:

olw1 olw2

Search Server 2008 Express este gata și e moca. Este practic un SharePoint Server dedicat pentru enterprise search. Este programabil prin object modelul de enterprise search, cunoscut de la SharePoint, plus o aromă de federated search. Enjoy!

Silverlight Blueprint for SharePoint este lansat sub formă de training iar codul sursă va fi publicat pe Codeplex în curând (adăugat după publicare: se pare că n-am fost atent… după anunțul de Silverlight 2.0 beta de la MIX08, avem și codul sursă). Practic e vorba de utilizarea Silverlight în webpart-uri de SharePoint. Stay tuned!

Community Kit for SharePoint: Enhanced Blog Edition 2.0 este final. CKS e un proiect open source pentru creat situri de comunități. Enjoy!

Filed under: SharePoint, Silverlight, Beta

# re: De la SharePoint Conference 2008

Saturday, March 08, 2008 6:24 PM by geto_dacul

cum pot integra search server express asta cu siturile wss 2 ale mele

Multumesc

# re: De la SharePoint Conference 2008

Saturday, March 08, 2008 7:56 PM by zoltanhe

N-am încercat, dar eu aş începe să răsfoiesc pe TechNet: http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb871550.aspx. Bănuiesc că se configurează după instalare, în Central Administration… caută după Add Content Source la Crawling.

Dacă întrebarea e de versiune de WSS, atunci răspunsul este da, poate să facă crawl şi pe situri WSS 2.