De la MIX08

Vă recomand să vizionați discuția dintre Steve Ballmer și Guy Kawasaki pe www.visitmix.com/2008. Steve subliniază că Web-ul este în centrul a tot ceea ce facem în Microsoft.

Alte anunțuri interesante:

Silverlight 2 beta1 cu licență go-live plus Silverlight Tools beta1 for Visual Studio 2008. Reamintesc suportul pentru .NET în Silverlight 2.

Silverlight pe mobile se va materializa cu un prim CTP pentru Windows Mobile 6 în vara asta. Împreună cu Nokia vom lansa Silverlight și pentru S60 (Symbian).

Expression Studio 2 beta cu suport pentru .NET 3.5 și Silverlight 1. Expression Blend 2.5 March 2008 Preview cu suport pentru Silverlight 2 (pe lângă Silverlight 1 și Windows Presentation Foundation). Similar cu abonamentele MSDN, vom avea și abonamente Expression Professional Subscription pentru designerii profesioniști.

Sync Framework 1 CTP2 cu ultimele modificări de API înainte de RTM. Sync Framework ne permite lucrul offline cu web services și cu baze de date. În acest CTP avem suport pentru FeedSync 1.0 (feed-uri RSS și Atom).

Internet Explorer 8 beta este descărcabil pentru public:

  • conform cu standardele (CSS 2.1)
  • activități (fără copy-paste: selectez ceva în pagina web, aleg activitatea dintr-un fel de smarttag [săgeata verde] și gata); abia aștept să apară mai multe activități (ex. Blog with Windows Live Writer):

ie8

  • webslices pentru subscriere la actualizări
  • dev tools (shift-F12): yeah!

SQL Server Data Services beta… necesită un post separat…

Filed under: Internet Explorer, Eveniment, User eXperience, Silverlight, MIX, Beta

# re: De la MIX08

Friday, March 07, 2008 8:19 PM by xmldeveloper

http://sqlserver.ro/blogs/cristians_blog/archive/2008/03/07/when-i-though-i-know-everything-about-sql-server-i-was-hit-microsoft-sql-server-data-services.aspx

# re: De la MIX08

Friday, March 07, 2008 10:19 PM by MrSmersh

Asta cu mobile am auzit si eu… Fiind la „plimbare” inca nu am apucat sa sap, ca tare ma doare Smile, si multe si contradictorii am auzit.

# Silverlight 2 anunțat la MIX08

Sunday, April 20, 2008 2:45 PM by ready.for.take.off

In prima zi de la MIX08 a fost anunțată versiunea 2 de Silverlight (deocamdată în fază Beta) . Mai jos