RoboChamps

Ați așteptat un prilej favorabil pentru a încerca Robotics Developer Studio? Ei bine, www.robochamps.com oferă premii interesante pentru dezvoltatorii, care reușesc să ajungă în finalele probelor. Prima proba (Amazed – labirint 3d) este deja disponibilă. Numai bine pentru zilele astea mai lejere…

Baftă!

Update (2 mai):
De ce e sexy Robotics Studio? CCR (Concurrency and Coordination Runtime descris în MSDN Magazine și pe Channel9 aici și aici) și protocolul DSS (Decentralized Software Services Protocol descris aici).
De ce e sexy RoboChamps? Fiindcă nu aveți nevoie de un robot adevărat pentru a programa în mediul virtual oferit de competiție. Iar programele scrise funcționează și pe roboți adevărați… cool, ha?

Filed under: .NET, Hobby

# re: RoboChamps

Wednesday, April 30, 2008 6:49 PM by Dr.House

cu ceva ani in urma MS facea afirmatii ca doreste sa dezvolte mai mult  robotica  , asta sa fie oare ? nu din alte motive dar multe soft-uri de la Nasa sunt ‘made by MS’…

# re: RoboChamps

Friday, May 02, 2008 10:28 AM by zoltanhe

Microsoft e furnizor de platformă, ceea ce presupune să facilitezi altora crearea de soluții. Problema nu se pune ca soluțiile să fie made by Microsoft, ci platforma/uneltele să fie sufiecient de sexy pentru domeniul respectiv. CCR și protocolul DSS sunt bijuteriile de acum ale lui Robotics Studio.

# Urban Challenge

Monday, October 20, 2008 5:23 PM by Weblogul lui Zoli

S-a lansat o competiție nouă la http://www.robochamps.com , numită Urban Challenge. Puteți câștiga premii