Cazane

Pe drumul de întoarcere am avut de ales între vremea faină din defileul Dunării și meciul de aseară. Io zic că am ales bine. Mai jos sunt Cazanele Mici, Peștera Ponicova cu Corali (capătul dinspre Dunăre) și versantul sârbesc al Cazanelor Mari. Cormonașul zicea că ”aici adâncimea maximă e 120m” iar apoi ”vedeți acolo unde e apa liniștită? e foarte periculos; sunt vârtejuri…” No hai. Bagă gaz!

cazane1cazane2cazane3

Filed under: Hobby

# re: Cazane

Monday, May 05, 2008 11:33 PM by Dr.House

in zilele pastelui am fost prin zona , am mers dinspre orsova la moldova noua … oravita … poiana marului ….am rupt masina  pe drumurile alea [orsova-moldova noua], dar mi-am clatit okiul … superb peisaj..

# re: Cazane

Tuesday, May 06, 2008 9:11 AM by MrSmersh

Vad ca am „bintuit” cam toti prin zona Smile prin cam aceeasi time frame. Si sa bagam si factorul geek aia cu 120 m nu o prea cred ca hartile zonei care le vazusem (de un detaliu bunisor) se opreau pe la vreo 70…

# re: Cazane

Tuesday, May 06, 2008 9:51 AM by zoltanhe

Oricum, dacă e să te ducă un vârtej până la fund, nu mai contează dacă sunt 70 sau 120…

Cormonașul zicea de Cazanele Mici că au 70m și că cele mari au 120m. Nu știu de unde are info, dar omul s-a născut/crescut în zona aia (Dubova) și cam știa toate detaliile interesante, inclusiv despre galeriile peșterilor.