Romaneasca

Sâmbătă am rămas fără cash la piață. Caut un bancomat. Banca Românească. Îmi dă banii, nu și cardul. ”Operație în curs de procesare.” 5min. 10min. Dă bă cardul! Spume… Hmmm. Dacă plec și i-o dă altuia, am o problemă. Sun la banca mea, blochez cardul și plec.
Azi dimineață mă duc să recuperez cardul:

”Bună dimineața. ATM-ul ăsta mi-a mâncat cardul sâmbătă…”
”Aaa. Dvs ne-ați blocat ATM-ul!”

Duh…

Filed under: Pfui

# re: Românească

Monday, June 02, 2008 9:57 PM by Byty

Din categoria.. bancile si bancomatele si softul.. 😛

# re: Românească

Tuesday, June 03, 2008 8:51 AM by zoltanhe

A fost problemă de hardware, cu siguranță… Big Smile

# re: Românească

Tuesday, June 03, 2008 9:04 AM by cocodanila

Exista un principiu legat de disponibilitate, chiar si cand lucrurile merg prost poti sa atingi un anumit grad de satisfactie al clientului prin modul cum gestionezi incidentul respectiv.

Acum cateva zile, la 9:30 trebuia sa fac musai o plata pe e-banking; ma bag, era mort. Sun la service desk, ei o dau imediat ca e vina mea ca tre sa fi facut eu ceva, desi cu o seara inainte mergea fine totul, ca la ei e totul bine si numai de la mine; am o idee grandioasa si schimb browserul si a mers instant; ii intreb daca au facut ceva schimbari, ei ca nu, e de la mine sau MS, numai de la ei nu !!! Cu mare greu i-am facut sa deschida si sa inchida tichet cu solutia. La 3 ore distanta ma conectez si tot fine.

# re: Românească

Tuesday, June 03, 2008 9:25 AM by blackhat

Eu am vazut chestia asta la un ISP: cadea conexiunea, sunai, te puneau sa restartezi. Dupa cele cinci minute in care restartai, totul mergea. Deci era vina ta.

Chestia e ca si daca nu restartai, conexiunea revenea in 5 minute.