Community Bootcamp

Odată pe an facem o ieșire cu Microsoft Student Partner-ii din România, cu MVP-ii, cu RD-ul și cu alte persoane cu activitate importantă în comunitățile din .ro. Bine, bine, nu toate… fără linuxiști, macuseri ș.a.

Anul acesta suntem la Vatra Dornei, la hotel Bradul (o surpriză neplăcută pe plaiurile moldovene; un hotel comunist renovat pe alocuri, un compromis aproape de limită pentru grupuri mari… uff). Pentru iubitorii de artă/tradiție/spiritualitate recomand turul de forță al mănăstirilor bucovinene: cu plecare devreme, se pot vizita cinci-șase mănăstiri într-o zi, pe traseul Humor, Voroneț, Arbore, Bogdana, Putna, Sucevița, Moldovița. Ultimele trei nu trebuie ratate. Și da, nu trebuie să fii ortodox ca să rezonezi cu ceea ce vezi/simți acolo.

Revenind la Community Bootcamp, este o ocazie bună pentru a împartăși din succese, pentru a învăța din eșecuri, pentru a da feedback, pentru a mișca lucrurile într-o direcție sănătoasă și nu în ultimul rând, pentru a mulțumi fiecăruia pentru contribuție.
Vă mulțumim!

Filed under: Comunitate, Vacanță, DPE

# re: Community Bootcamp

Saturday, September 13, 2008 11:38 AM by B_gd_n[ ]Sahlean

Ultimele trei … ?

„Albastrul de Voronet” > „Manastirea Voronet este socotita „Capela Sixtina a Orientului” pentru marea fresca de pe fatada de vest, numita „Judecata de apoi”. De asemenea „albastrul de Voronet” este considerat de specialisti ca unic in lume si cunoscut ca rosul lui Rubes sau verdele lui Veronese.” > http://www.ici.ro/romania/ro/turism/m_voronet.html

# re: Community Bootcamp

Sunday, September 14, 2008 8:08 PM by zoltanhe

Sunt preferatele mele. E chestie de „rezonanță”. Eu nu mă simt în largul meu la Voroneț. Iar judecata de apoi se regăsește și în celelalte biserici/mănăstiri. Autorii au învățat la aceeași școală, iar dacă ești atent, poți vedea și tendințele rebele ale fiecărui pictor.

# re: Community Bootcamp

Sunday, September 14, 2008 8:09 PM by Gabi Citron

Eu il inteleg pe Zoli, o fi Voronetul „Capela Sixtina a Orientului”, dar prea e atmosfera capitalista (sa nu zic de bazar) in jur.

As adauga ca nu trebuie ratat la Putna muzeul manastirii, chiar daca mananca destul de mult timp.

# Vatra Dornei

Tuesday, September 16, 2008 10:38 PM by Catalin’s Blog

Da si eu am fost la bootcamp … Pentru mine a fost cam obositor (saptamina in cauza au fost vreo ceva

# Community Bootcamp 2009

Saturday, October 24, 2009 3:32 PM by Weblogul lui Zoli

Ca și anul trecut , suntem la o întâlnire cu Microsoft Student Partner -ii din România, cu MVP -ii, cu