Innovation Day

Dezvoltați soluții software pentru alții? Aplicații de business? Pentru piața de consumer? Web? Integratori? Sunteți bineveniți la acest eveniment, iar dacă invitația lui Florian nu a ajuns la voi, scrieți-mi un email.
Din invitație:

2 octombrie, București, hotel Radisson, ora 09:00

Dorim ca acest eveniment să provoace discuții despre oportunitățile de business pe care le vom avea împreună în următorul an în jurul tehnologiilor curente sau care urmează a fi lansate. Recomandăm acest eveniment persoanelor de decizie din firmele dvs.

Pe lângă MCTI, ANIS și doi Program Manageri din Redmond, va vorbi Florian despre strategie de business și subsemnatul despre:

Vom dezvălui care este roadmap-ul tehnologiilor Microsoft în mai multe domenii: aplicații client, servere, unelte de dezvoltare, soluții de productivitate, dezvoltare web și servicii online. Vom încerca să anticipăm ce se va anunța la conferința PDC2008 în domeniul modelării și cloud computing.

Filed under: Eveniment, ISVs, Business

# Windows Mobile Briefing Bucuresti 30 Septembrie

Thursday, October 02, 2008 11:43 PM by Catalin’s Blog

Deja Vu nu? Nu, nu sint asa de ahtiat de audienta incit sa fac spoof la post a lui Zoli http://itboard.ro/blogs/zolis_tool/archive/2008/09/30/windows-mobile-briefing.aspx