Si eu stiu cu cine votez

Iar dacă voi nu știți încă, îmi permit sa vă sugerez Varujan Pambuccian pentru camera deputaților (poate fi votat în orice colegiu). Despre Varujan, cu cuvintele sale:

Sunt unul dintre cei care lucrează în domeniul IT&C. Am lucrat între 1984 şi 1990 în Institutul pentru Tehnică de Calcul, iar după aceea ca freelancer. Ştiu să programez în FORTRAN, C++ şi VisualBasic. Am dezvoltat soft pentru mai multe sisteme de operare (CP/M, RSX-11, UNIX, VMS, MSDOS, Windows, PalmOS şi Symbian) şi pe mai multe platforme software (.Net, BREW). Cunosc trei limbaje de asamblare (pentru PDP-11, VAX şi PC). Am condus o serie de proiecte complexe în domeniul graficii digitale, a calculului simbolic şi a soft-ului pentru CAD. În ultimii şase ani cunoştinţele mele în domeniul IT s-au completat firesc cu cele din domeniul comunicaţiilor electronice.
Sunt matematician, doctor în matematică al Facultăţii de Matematică a Universităţii din Bucureşti în care şi lucrez din anul 1990 şi unde îmi ţin şi în prezent cartea de muncă. Din anul 1996 am onoarea să reprezint minoritatea armeană (Uniunea Armenilor din România) şi comunitatea IT&C din România în Parlament. În această perioadă am iniţiat 54 de proiecte de acte normative, multe devenite în timp legi, şi sunt autorul a peste 1000 de amendamente (multe schimbând complet sensul şi conţinutul unor legi). Din anul 1996 sunt liderul Grupului Parlamentar al Minorităţilor Naţionale din Camera Deputaţilor, iar din anul 2000 conduc Comisia pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din Camera Deputaţilor, comisie pe care am înfiinţat-o.
Ca reprezentant al Uniunii Armenilor din România în Parlament, sunt o persoană neutră din punct de vedere politic şi cred că ideologia care mă caracterizează cel mai bine este pragmatismul. Cred că valoarea cea mai de preţ a omului este libertatea, libertate despre care scriu în blog-ul meu
varujan.rol.ro.

Îl cunosc personal pe Varujan. Este un ubergeek cu aromă de matematician. E unul care înțelege foarte bine industria IT, un om simplu, care nu poate să nu-ți placă, chiar dacă nu ești de acord cu el. Am auzit multe voci că este mult prea favorabil lui Microsoft. Aiurea! Dimpotrivă: este supărător de imparțial. Ufff. L-am auzit de atâtea ori zicând ”băi Microsoft, nu faceți bine cu xy. uite de ce”.

varujan_edeputat_banner728x90_3

Victor Kapra și Bogdan Manolea sunt și ei pentru Varujan.

Update: iată că Varujan a fost ales cu cca 14000 de voturi. Avea nevoie de 7000.

Filed under: Politică

# re: Si eu stiu cu cine votez

Friday, November 28, 2008 7:31 PM by ggciubuc

E adevarat, asa e ! Eu il cunosc de cand faceam seminarul de astronomie(’92-’93)cu el iar in pauza ieseam la o tigara si combateam.

# re: Si eu stiu cu cine votez

Sunday, November 30, 2008 6:34 PM by Alexandru Andrei

Nu il cunosc dar pentru ca altfel as fi pus stampila pe toti cum am facut de fiecare data ca sa imi anulez votul de data asta am pus numai la senat pe toti stampila si la camera deputatilor am votat cu Varujan Pambuccian asa ca Zoli am mers pe mana ta. Sper sa nu ne insele asteptarile ca toti ceilalti politicieni in ultimii 18 ani.

Alex Andrei

# re: Si eu stiu cu cine votez

Monday, December 01, 2008 6:15 PM by naicul

votat. multumesc pentru sugestie. i-am citit si blogul, pare super ok 🙂

# re: Si eu stiu cu cine votez

Tuesday, December 02, 2008 2:37 PM by Dr.House

ii „auditez” site-ul apoi ma gandesc …:D

# re: Si eu stiu cu cine votez

Tuesday, December 02, 2008 2:47 PM by naicul

baba cloantza: au trecut alegerile 🙂

# re: Si eu stiu cu cine votez

Wednesday, December 03, 2008 4:24 PM by Dr.House

am spus ca ma gandesc doar ..:) …