Milestone important pentru IE8

Se poate descărca Release Candidate pentru Internet Explorer 8.
În timpul petrecut de la ultimul beta, focusul echipei a fost pe performanță. IE8 RC este mai rapid decât IE-urile de până acum și este la nivelul lui Firefox sau Chrome.
Enjoy!

PS: dacă aveți siteuri web, vă reamintesc să vi le testați cu IE8. Vine vremea când vom spune ”dump IE… if it’s not 8!”. Este mai important să respectați CSS decât să fiți compatibili cu IE-urile vechi: How Do I Fix My Site Today?

Filed under: Internet Explorer, Beta

# re: Milestone important pentru IE8

Tuesday, January 27, 2009 4:40 PM by timotei

super tare 😀 …. daca fac o treaba buna si cu IE8 cum au facut pana acum cu Win 7 cred ca o sa fie chiar o chestie faina… 😀 cel putin din punctul de vedere al concurentei. Sper ceea ce au facut bine pana acum sa nu strice cei la MS.

Bafta MS:D

# re: Milestone important pentru IE8

Tuesday, January 27, 2009 5:51 PM by MrSmersh

Am vazut ce era in W 7 si browserul e ok, spre super… W7 nu il pot customiza pe gustul meu, si in general e ok pentru un beta. O chestie strange cu resursele cind umblu la el de pe retea, si ca nu pot instala Visualu, dar hei e beta deci nu e pentru orice end luzer plin de idei cretze ca mine Smile

# re: Milestone important pentru IE8

Wednesday, January 28, 2009 9:45 AM by tudor.t

Sper sa apuc si vremea cand va fi suficient sa testam doar pe IE >= 8 .. Deocamdata pentru orice site public, trebuie testat si sa mearga perfect macar pe IE 6 si 7 (daca nu si pe 5.5 daca se estimeaza ca mai sunt useri pe Win2000 si 98).