MIX09

Dacă nu sunteţi în Las Vegas, puteţi urmări conferinţa MIX09 (pt web development/design), live, acum pe http://live.visitmix.com.

Filed under: Eveniment, Web, MIX

# re: MIX09

Thursday, March 19, 2009 11:38 AM by cosmin.nicula

Am incercat sa vizualizez si eu ce se transmite live de la MIX09, dar m-am cam impotmolit…presupun ca-ti trebuie un cont de utilizator. Daca nu este asa, te rog sa lasi un link direct catre stream-ul de MIX09. Mersi.

# re: MIX09

Thursday, March 19, 2009 12:16 PM by zoltanhe

Nu se face stream la toate sesiunile, ci doar la keynotes și la câteva sesiuni speciale. Aseară, când am spus ”acum”, mă refeream la keynote-ul, care tocmai se transmitea la acea oră. Stream-ul se face pe spațiul unde acum e nenea cu plete (Bill Buxton), lângă twituri. Tot acolo poți vedea înregistrarea keynote-ului de ieri și a unei sesiuni de q&a numită Ask The GU, care a răspuns la întrebări venite pe twitter pe tagul #askthegu.

Deseară, keynote-ul lui Bill e la 18:00, ora noastră.

# Din nou despre interoperabilitate – MIX09

Thursday, March 19, 2009 5:31 PM by Weblogul lui Zoli

Petru ne-a vărsat noutățile anunțate în prima zi la MIX09 (Silverlight 3, Expression Blend 3, ASP.NET

# re: MIX09

Thursday, March 19, 2009 7:39 PM by MrSmersh

Dar era parca vorba sa fie si inregistrari de la unele sesiuni in „ore de la”… Si azi le-am cautat de mi-au sarit ochii Smile, ma interesa Silverlight (si cu interes in dezvoltare pe Mac) si despre WM (tare curios de unele, mail ales cum le justifica Smile), si sa auzim de Azure normal (sa invatam arhitectura nu?)…  

Si daca vreme sa ReMiX ca in alti ani se pare ca in Europa in Belgia sau la StPetersburg… E centrala si de est capata un event virtual…

Cum o mai fi si cine o veni la rusi ca de mult nu am mai fost? Smile

# S-au publicat inregistrarile de la MIX09

Sunday, March 22, 2009 1:30 PM by Weblogul lui Zoli

O sută douăzeci și ceva de sesiuni, de la una din cele mai faine conferințe de web design/development