Am castigat!

Uraaa! Cu 4-2.

Am mai încercat noi să participăm cu echipa Microsoft-ului la campionate de fotbal, dar mereu pierdeam ca niște geeks adevărați. Nu v-am spus, fiindcă pierdeam rușinos cu 10-15 goluri primite și doar câteva date. Era fotbal în sală cu minge d-aia mică și grea, și care nici nu sare ca o minge normală. Era acum vreo 3 ani. De atunci am tot evitat să ne înscriem la campionate, ca să nu ne facem de râs. Mergeam doar săptămânal la o miuță la Pescariu, pe singurul teren de fotbal, care le-a mai rămas.

Anul ăsta, ne-am hotărât însă să ne băgăm la un campionat… nici nu știu cum se numește (update: Asociația de Fotbal teren redus, peste 30 de ani), care se joacă pe juma’  de teren mare, cu iarbă, cu arbitru, cu porțile și ele la jumate. Iarba e și ea la jumate, fiindcă mai mult nu e decât e, numai bine să-ți sară mingea în toate părțile, doar cum te aștepți nu. Balistica are legile strâmbe pe terenurile Electroaparatajului, de pe lângă fostul stadion național.

Baza sportivă Electroaparataj
Baza sportivă Electroaparataj

Ei bine, ieri am câștigat cu 4-2 în fața unei echipe a cărei nume îmi scapă (update: Poli Delta), dar nu contează. Am fost și eu pe teren și am încurcat adversarul și uneori colegii. Am dat și eu o bară, nu mi-a ieșit nimic, mai ales că mi-am uitat ghetele acasă și am jucat în ”adidașii” de stradă, d-ăia mari, butucănoși ca niște tancuri. Noroc că Vali, colegul nostru de la IT, ne-a zis că a pus dimineața mâna pe caca copilului. A dat toate golurile noastre. Bine băi, Vali!

Avem echipă, avem valoare!

Filed under: Hobby, Fotbal

# re: Am castigat!

Sunday, March 22, 2009 7:26 PM by AISBERG

:))) felicitari! 🙂

# re: Am castigat!

Thursday, March 26, 2009 10:17 PM by Valentin

Urmatorul meci cu „Moara lui Bucur”. Chiar daca si-a uitat ghetele acasa, Zoli a jucat foarte bine, fiind tot timpul in coasta adversarului.

# Am pierdut

Sunday, March 29, 2009 9:20 AM by Weblogul lui Zoli

Nu. Nu cu sârbii… Cu ei nu a fost nici o surpriză. Însă noi am luat-o de la ospătarii de la Moara lu’

# Ufff…

Sunday, April 05, 2009 3:54 PM by Weblogul lui Zoli

Am luat ieri goluri ( la fotbal ) cât pentru o repriză de handbal. De data asta n-am putut să merg, iar