Ufff…

Am luat ieri goluri (la fotbal) cât pentru o repriză de handbal. De data asta n-am putut să merg, iar colegii au fost cu un om mai puțin împotriva celei mai bune echipe. Oare de ce mai jucăm?

Filed under: Hobby, Fotbal

# re: Ufff…

Sunday, April 05, 2009 7:46 PM by Valentin

Am jucat impotriva echipei care cica ar fi luat ultimele 3 campionate, dar surpriza: am inscris primi. Din pacate golul a fost anulat pe nu stiu ce motiv. Mai mult, din faza asta m-am ales si cu cartonas galben care s-ar fi transformat in rosu daca il mai … inca o data pe arbitru. Ce tare ar fi fost sa ma dea arbitrul afara inca din min 3… Bine, nu am luat bataie din cauza arbitrului, desi singura lu calitate era aceea ca auzea bine.

Si la cate rezerve aveau puteau sa ne dea si noua un om, macar de la 3-0 incolo. Sunt convins ca nu au apucat sa joace toate rezervele lor. Apropo, stie careva da sambata intre orele 17 si 18 a fost deschis hypermarket-ul Cora Pantelimon? As fi jurat ca a jucat tot magazinul impotriva noastra. La un moment dat am auzit si niste voci de femei, oare erau casierele? Sper ca n-au intrat si ele…de la 5-0 mi-a fost rusine sa mai privesc adversarul in ochi. Mai ales ca aveam un galben…

Daca viitoare vom castiga, dar cu conditia sa fim macar 8.

# re: Ufff…

Sunday, April 12, 2009 1:22 PM by Valentin

ne-am strans doar 5