Am lansat Windows Storage Server 2008

Așa cum spuneam aici, Storage Server este din familia „embedded” și se poate achiziționa doar prin producătorii OEM de fiare, care la rândul lor iau licențele de la distribuitorii autorizați de Windows Embedded.

Dacă vă gândiți să produceți NAS-uri, sau vă interesează subiectul, vă invit la un webcast despre noutățile din Windows Storage Server 2008, în 7 mai, la ora 18:00. Înscrieri aici.

Windows Storage Server 2008

Întrebările despre lumea embedded adresați-le direct (în engleză, germană sau maghiară) colegilor de la Elbacom (disti autorizat pentru .ro).

Filed under: Windows Embedded, Windows Storage Server

# re: Am lansat Windows Storage Server 2008

Friday, May 08, 2009 1:27 AM by danpopa

Salut!

A fost f.interesanta prezentarea WSS2008 pe care am audiat-o aseara.

Multzumiri lui Zsolt Szanya si tzie.

PS.Ar fi f.bine daca ar fi un program de conversie „vorbe” in scris , ca atunci cind esti acasa mai te duci sa-ti iei un ceai , sau altceva si mai pierzi firul…

Are cumva Microsoft un asemenea program ? I-l conectezi simultan si te alegi cu un pdf pe care-l mai citesti mai tarziu.

Daca are as vrea si eu!

Daca n-are o asemenea „unealta” cred c-ar trebui s-o faca!

Oricum , multzumesc anticipat pentru raspuns.

Cu stima,

dan.popa@ratb.ro

# re: Am lansat Windows Storage Server 2008

Friday, May 08, 2009 9:57 AM by zoltanhe

nu știu dacă speech recognition din Vista/7 se poate folosi la așa ceva… n-am încercat, dar cred că nu merită, fiindcă aceste webcasturi se înregistrează (de obicei) și se pot viziona/asculta și după transmisiunea live