Update din Cairo – finala Imagine Cup 2009

Sunt zile fierbinti la Cairo pentru cele 4 echipe de studenti din Romania, in asteptarea festivitatii de premiere de maine seara. Iata si ultimele detalii de la Carmen Revencu,  “corespondentul” nostru “special” din Cairo:

1. Embedded Development – echipa bdpq de la Universitatea Politehnica din Timisoara (Bogdan Stefan Popescu, Andrei Stancovici, Valentin Stangaciu, Cristina Certejan, mentor: Marius Marcu) nu a trecut mai departe de prima runda.

2. IT Challenge Cosmin Ilie de la Universitatea Al.I. Cuza din Iasi (rezultatul final il vom afla marti seara, la ceremonia de decernare a premiilor):

3. Design – echipa icr8Ive de la Universitatea Al.I. Cuza din Iasi, cu Cristina Despa si Ionut Cirja (rezultatul final il vom afla marti seara, la ceremonia de decernare a premiilor):

4. Software Design – ne-am calificat intre primii 6, realizare fara precedent in istoria Imagine Cup pentru Romania, prin echipa Sytech de la Universitatea Al.I. Cuza din Iasi, cu Adrian Buzgar, Calin Juravle, Andreas Resios si mentorul Sabin Buraga (rezultatul final il vom afla marti seara, la ceremonia de decernare a premiilor):

Iata si inregistrarea ultimei lor prezentari, cea pentru selectia finala din 05 iulie:

http://www.trilulilu.ro/imaginecupro/2d9d6f3b9d7d66

Felicitari tuturor si va tinem pumnii!

Update: acum vad ca e si Valy Greavu acolo si transmite live text pe blog.

Filed under: Academic, Concurs, Imagine Cup