Clinica de remediere a aplicatiilor Windows

Dragi prieteni,

Vă invit la doctor! Da. Aduceți-vă aplicația pe care ați dezvoltat-o pe Windows XP sau Vista și noi vă punem la dispoziție un expert, care să vă ajute să ”vindecați” aplicația, ca să meargă fără probleme pe Windows 7. Puteți aduce aplicația pe laptop sau pe un stick (vom avea PC-uri în sală cu Windows 7 pe 64 biți). Dacă veniți cu laptopul, asigurați-vă că aveți unealta de dezvoltare pentru a putea face debug împreună cu expertul nostru.

Data: (miercuri) 30 septembrie
Ora: 09:00 (prânzul va fi servit la 13:00)
Locație: Microsoft Innovation Center, Universitatea Politehnica Bucuresti, Sala EG101, Splaiul Independentei 313, sector 6, Bucuresti (harta locației; chiar dacă adresa Politehnicii este pe Splai, se vede pe hartă că locația este mai aproape de Bd. Iuliu Maniu și stația de metrou Politehnica)
Coach (expertul): Pierre Donyegro, Premier Field Engineer, Microsoft US
Limba: engleză.

Înscrieri: http://msevents.microsoft.com/CUI/InviteOnly.aspx?EventID=9C-7C-BE-6A-56-C4-A1-BB-B8-F4-E0-66-D1-E3-35-6B&Culture=en-US

Spre deosebire de seminarul din 29 septembrie, care pune accent pe teorie, clinica de remediere din 30 septembrie este una practică.

PS: numărul de locuri este limitat (20). Dacă vă înscrieți, vă rog să fiți pregătiți să schimbați una-două mesaje de email cu mine, pe tema asta.

Filed under: Windows, Compatibilitate

# re: Clinica de remediere a aplicatiilor Windows

Tuesday, September 22, 2009 7:40 PM by YounGun

Vroiai sa zici statia de metrou Politehnica? 🙂

# re: Clinica de remediere a aplicatiilor Windows

Tuesday, September 22, 2009 8:40 PM by zoltanhe

Asa e. Corectez.