Ne mutăm în City Gate

Cei care ne-ați vizitat în ultimii ani, știți că nu o duceam prea bine cu spațiul în sediul din piața Victoriei. Am sacrificat săli de meeting, loc de luat masa șamd, pentru a avea loc pentru birouri. Nu o duceam bine nici cu locurile de parcare. Deh, n-aveam nici pentru noi, ce să mai vorbim de vizitatori.

Ei bine, de luni ne mutăm în casă nouă, în City Gate din Piața Presei Libere (da, grafica de pe site nu reflectă realitatea… se pare că arhitecții în construcții pățesc și ei ca în IT: gândesc una și iasă cu totul altceva). Vom fi la etajul doi în turnul sudic plus corpul acela triunghiular de la bază. Vom avea locuri de parcare pentru vizitatori la subsol (–3), locurile de la 025 la 036 și de la 097 la 099, marcate cu ”Microsoft Visitors”. Spuneți celui de la barieră (intrarea de pe bd. Mărăști) că veniți la noi și vă dă un card de acces.

Știu, nu este metrou… Personal am o problemă cu asta fiindcă mă îndepărtez și mai mult de casă și pierd și o alternativă foarte bună de transport. Noroc că i-am convins să ne amenajeze un duș, așa că intenționez să-mi fac alergarea de dimineață în Herăstrău. Vom avea și stand pentru biciclete pentru doritori.

Update: adresa de corespondență e:
Piata Presei Libere nr. 3-5, Sector 1, Cod postal 013702,
Cladirea City Gate, Turnul de Sud, Etaj 2

Gata. Înapoi la împachetat! E fascinant să descopăr toate rahaturile chestiile vechi pe care le păstram prin dulapuri/sertare de peste șapte ani de Microsoft. Am aruncat 90% din ele…

PS: E fain să te muți! De când m-am căsătorit, ne-am mutat cu familia de 2 ori în Timișoara, de 3 ori în București și o dată în Berceni. Aproape în fiecare an. E fain fiindcă de fiecare dată parcă începi un capitol nou în viață.

11 gânduri despre &8222;Ne mutăm în City Gate&8221;

 1. Eu parca nu sint asa de fan de mutari, tocmai am terminat una si am mai avut parte de ceva similar :)…
  Dar trebuie mers inainte.
  Sa auzim numai de bine din noul sediu (si blog :))

 2. Salut

  Lucrez in aceasi cladire si ma bucura faptul ca o sa aveti stand de biciclete. Sper sa nu fie limitat doar la angajati Microsoft. Dezamagit de faptul ca administratorul cladirii nu a prevazut asa ceva din start doream sa punem bani si sa cumparam noi unul pe care sa incercam sa-l montam cu acordul lui.

  Fiind client Microsoft (am cumparat Windows 7 🙂 ) sper sa pot folosi standul 🙂

  Salutari,
  Mihai

 3. Eu stau in Pajura deci ar fi pacat…
  In alta ordine de idei: pe cand Project Natal? 🙂
  Am vazut ca esti Evangelist si am zis sa-mi incerc norocul 🙂

 4. La sfârșitul acestui an. Problema mai importantă este să aducem Xbox în .ro cu tot tacâmul (suport, Xbox Live etc), fiindcă degeaba vom avea Natal dacă nu avem chestiile de bază…

 5. Asa este. Am cam renuntat la gandul ca vom avea vreodata XBOX Live in Romania.
  In momentul asta merg in ‘ilegalitate’ ca toata lumea. Cont pe uk si speranta ca acesta sa nu-mi fie sters – am cheltuit mii de dolari prin achizitionarea de produse.
  Stiu ca nu e corect, acest lucru probabil ca influenteaza si decizia de a aduce consola aici. Ma gandesc ca atunci cand dati un select si vedeti 200 de conturi cu tara setata Ro nu aveti prea multe argumente …

 6. Cred ca mi-am cam taiat craca de sub picioare cu ultimul post ( si cu asta am cedata si locul de bicicleta 🙂 ) dar asta este realitatea si probabil ca voi o stiti mult mai bine ca mine.
  Ma bucur insa sa aud ca problema iti este cunoscuta si ca inca se incearca aducerea serviciilor la noi.

  Bafta in continuare!

 7. Pingback: Curs Windows Azure, 6-7 iunie 2012, Bucuresti | Avaelgo

 8. Pingback: Curs Windows Azure, 16-18 octombrie 2012, Bucuresti | Avaelgo

Comentariile nu sunt permise.