Actualizare pentru România în Bing Maps

Colegii noștri au publicat imagini Bird’s Eye pentru mai multe orașe (Constanța, Galați, Iași, Ploiești, Timișoara etc) din România, totalizând 1414 kilometri pătrați.
Imaginile sunt disponibile pe http://www.bing.com/maps/:

Catedrala mitropolitană din Timișoara
Catedrala mitropolitană din Timișoara

dar și pe versiunea Silverlight, la http://www.bing.com/maps/explore/. Asta trece automat (la zoom) de la road view la aerial și apoi la bird’s eye (dacă sunt disponibile imagini). Tot aici puteți publica și alinia Photosynth-urile proprii cu locațiile voastre preferate.

Enjoy!

13 gânduri despre &8222;Actualizare pentru România în Bing Maps&8221;

  1. E umpic ciudat ca pentru Timisoara nu sunt si imagini detaliate din satelit. Adica in Bing Maps for Silverlight cand face zoom este la un moment dat un loc unde se face totul blurry. Pe cand si imagini din satelit updateuite?

  2. Din câte știu, Clujul este deja fotografiat, trebuie doar procesate și aliniate imaginile. Pare simplu, dar nu e chiar așa. Ce pot să spun este că echipa de procesare a prins viteza, mai ales prin colaborarea cu partenerii (Digital Globe, Pictometry and Blom).

  3. Pozele pentru Constanta nu sunt sigur de anul trecut. Cred ca sunt din din primavara lui 2008 sau chiar mai vechi

  4. Pingback: Deschis celor deschiși : Frământări

  5. Pozele din Timisoara sunt din a doua jumatate a lui 2008. Imi dau seama dupa stadiu de lucru in clare se afla cladirea 2 din complexul City Business Centre. Anul trecut a fost gata si a inceput lucrul la cladirea 3, care nu apare pe imagini.

  6. Pingback: Încă o actualizare pentru România în Bing Maps | Weblogul lui Zoli

Comentariile nu sunt permise.