Powered by Windows Azure: SMSParking.ro, încasare prin SMS și administrare a parcărilor

SMSParking.roASTINVEST e încă un partener BizSpark, care lansează un serviciu în cloud pe Windows Azure. E vorba de http://smsparking.ro dezvoltat în PHP și instalat prin Windows Azure Companion for PHP despre care am vorbit aici. Îmi place ideea din spatele acestei soluții, fiindcă este una dezarmant de simplă, iar utilizarea soluției este anti-prost: clientul parchează, trimite un sms și gata. Angajații care verifică mașinile, folosesc niște pda-uri în care bagă numărul mașinii și interoghează baza de date din cloud pentru a verifica plata. La următoarea versiune poate scanează numărul mașinii și îl ocerizează, ca să evite tastarea numărului Smile.

Reciclez de pe site:

SMSParking™ ofera suport de tranzactionare prin SMS, pe numere scurte premium rate, pentru principalii operatori de telefonie mobila din Romania: Vodafone Romania, Orange Romania si Cosmote Romania, acoperind 100% din populatia Romaniei si venind in beneficiul populatiei cu o solutie interactiva, performanta, sigura si usor de utilizat prin care se pot plati, in deplina siguranta, locurile de parcare.
SMSParking™ este o solutie completa, livrata prin Internet, in regim Software as a Service (SaaS) intr-un mediu securizat, ce poate fi accesata in orice moment, folosind un browser web, de catre operatorul parcarii.

Dacă lucrați deja cu primării, nu ezitați să îi contactați pe cei de la ASTINVEST pentru parteneriat/implementare.

Baftă!