ITCamp 2011

Codecamp.ro și ITSpark.ro organizează conferința ITCamp în 26-27 mai la Cluj pentru dezvoltatori și sysadmini. Două track-uri, două zile și 18 speakeri confirmați până acum. Înscrierea e pe bani, dar conținutul este excelent. E pentru prima oară când văd 4 speakeri externi (Paula, Stephen, Tiberiu și Alessandro) la o conferință din România. Îmi amintește de Microsoft Summit din… ce an era? Parcă era 2005, nu-i așa? Dar asta promite mai mult!

ITCamp

De urmărit și pe twitter @itcampro.

8 gânduri despre &8222;ITCamp 2011&8221;

 1. Idea este buna. M-am uitat peste temele de discuție și sunt bine alese, cel puțin pe partea de ITDev.
  Taxa de participare mi se pare accesibila si ma bucur ca nu este exprimata in EURO.
  Așteptam luna mai.

 2. Intr-adevar, taxa de participare nu pare asa mare, desi probabil vor veni mai mult cei „sponsorizati” de firma la care lucreaza, si mai putini pe cont propriu..

  Oricum, de mult se zvonea ca MSDN briefingurile, acum sub acest nou nume, nu vor mai fi gratis cum erau – asta e, criza loveste in toate firmele, chiar mari ca Microsoft.. 🙂

  Era si mai bine daca era in weekend, ca sa nu mai trebuiasca sa ne luam doua zile din concediu pentru a participa..

 3. @Zoli: Multumim pentru sprijin! 🙂
  @Radu: Ne vedem acolo!
  @Mihai: Nu vorbim aici de un nou MSDN/TechNet briefing, deoarece de organizarea evenimentului nu se ocupa Microsoft ci e o initiativa a celor doua comunitati mentionate acolo.
  Microsoft e intr-adevar unul dintre sponsori (e drept, unul important, tinand cont ca focalizarea e pe tehnologiile lor). Insa taxa de participare si sponsorii sunt acolo doar pentru a acoperi tot ce inseamna partea de logistica (costurile legate de sala, mesele de pranz si pauzele de cafea, precum si transport/cazare pentru speakerii care vin din afara orasului/tarii).
  Nu e vorba nici de un “business” aici, din punct de vedere juridic in spatele evenimentului avem o asociatie non-profit. Mai mult decat atat, toti speakerii participa voluntar iar continutul a fost in intregime propus de ei.
  Am retinut remarca legata de desfasurarea conferintei in weekend, e un feedback binevenit.

 4. In fine, daca vrei sa le spui „comunitati”.. – in Romania din pacate nu prea mai exista comunitati de programatori la ora actuala, doar cateva grupuri de speakeri si atat..

 5. Pingback: Evenimente tehnice în Timișoara, Oradea, Cluj, Iași și București | Zoli Herczeg

 6. Pingback: ITCamp 2012, 28-29 mai, Cluj Napoca | Zoli Herczeg

 7. Pingback: Conferința ITCamp, Cluj, 23-24 mai | Zoli Herczeg

 8. Pingback: ITCamp 2014 caută speakeri | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.