25000 de emailuri pe lună prin SendGrid și Windows Azure

Citiți aici cum puteți trimite 25000 de emailuri gratuit prin SendGrid pe Windows Azure:

How to Send Email Using SendGrid (from .NET)
How to Send Email Using SendGrid from Node.js
How to Use the SendGrid Email Service from PHP
How to Send Email Using SendGrid from Java

O parte din echipa SendGrid este (încă) la Iași. Go, go, go!

16 gânduri despre &8222;25000 de emailuri pe lună prin SendGrid și Windows Azure&8221;

 1. Nu m-as mandri ca Azure poate fi folosit pentru a trimite spam.. 🙂
  (nu vad alta utilizare la asa ceva – corporatiile care intr-adevar au atatia clienti reali nu au nevoie de cava free..)

  • A oferi un plan Free e cea mai buna metoda de a atrage clienti catre planuri platite. Dar intr-adevar sunt multi spameri care folosesc Azure din pacate.

 2. Pai asta ziceam – daca o corporatie intr-adevar are mii de clienti care vin pe site si aleg (optin) sa primesca reclame sa ualte notificari, de obicei nu va avea nevoie de un cont gratis..

 3. Acele corporații nu fac singure newslettere sau campanii, ci le cumpără/comandă/abonează de la alții. Cunosc business-uri frumușele, care trăiesc din astfel de campanii sau mesaje regulate trimise în numele altora.

 4. Salut! M-am inscris si am inceput sa le folosesc serviciile – super! Jos palaria! Dar exista o mica problema – oamenii au anuntat si un SDK pe nuGet dar cine l-a scris nu prea a dat detalii unde se mai pot ridica buguri sau chestii de genul asta – acel SDK se pare ca a fost scris tocmai pentru a folosi serviciul in Azure dar partea amuzanta este ca pentru a adauga un atasament, SDKul iti da doar o metoda care accepta calea catre un fisier fizic – deci stop joc in Azure! Am contactat suportul lor si mi-au recomandat sa folosesc metodele standard din .net…

 5. Salut! Ba da pot si chiar il pun, numai ca distractia este ca API-ul lor nu permite sa atasez un fisier care vine dintr-un stream pentru ca nu pot accesa direct gen c:xxx.txt un fisier dintr-un storage de Azure – asta fiind unica metoda prin care se poate adauga un atasament.

 6. Multumesc – m-am gandit si eu la chestia cu drive-ul mapat dar nu gasisem prea multe informatii. Mersi mult – am sa mai citesc.

 7. Acum am citit de local storage si se pare ca este exact ceea ce imi trebuie – eu am nevoie sa stochez temporar un fisier uploadat pe care sa il atasez la un mail si apoi acesta trebuie distrus. SUPER! Mersi.

 8. Salut! I’m back – ideea este simpla cu local storage – si este valabila si in cazul aplicatiilor web de tip load-balanced unde nu ai certitudinea ca daca ai facut acum un request, peste cateva secunde urmatorul request in faci pe aceeasi instanta de webrole sau worker role – deci mergem pe varianta sanatoasa – BLOB. Multumesc inca o data.

 9. Ideea cu SendGrid e buna. O sa fie usor de integrat cu orice aplicatie deja existenta. Imi place ideea de baza, iar pentru o coorporatie cred ca este destul. Daca nu o sa poata scala pe orizontala.
  Felicitari!

Comentariile nu sunt permise.