Planul pentru Cloud Factory

Pentru cei care veniți mâine la Cloud Factory, iată câteva detalii: dacă veniți cu mașina, puteți parca la subsol, la minus 3. Detalii de acces aici. Eu voi fi moderator. Monica va fi „grefier”.

09:00 – 09:30 Introducere. Vă rog să veniți la 09:00, fiindcă aici vom explica cum vom proceda și îi vom înregistra pe cei ce vor propune idei.

09:30 – 10:30 Pitch. Prezentări scurte (de 1min) cu toate ideile. Fără PowerPoint sau alte ajutoare. Vom „pune și noi pe masă” un set pentru a amorsa discuția. Monica va face un tabel cu toate propunerile de idei.

10:30 – 10:45 Pauză.

10:45 – 11:00 Vot. Veți vota (prin ridicarea mâinii) fiecare idee. Vom număra voturile și vom face un clasament. Primele șase idei vor fi analizate/verificate de organizatori (Microsoft, Startup Weekend, Startups.ro și VentureConnect). Organizatorii își rezervă dreptul să intervină de maxim două ori asupra clasamentului sau să-l anuleze complet (sperăm să nu fie nevoie, dar vă spun asta cu scop de disclaimer). Apoi vom da cele șase telefoane celor care au venit cu ideile câștigătoare.

11:00 – 12:00 Brainstorming. Vom face șase „bisericuțe” care să rafineze ideile și să formeze echipe de implementare. La limită, se vor putea forma mai multe echipe care să vrea să implementeze o idee.

12:00 – 13:00 Pitch. 3 minute plus 3 minute Q&A cu echipele de implementare. Organizatorii vor valida prezentările și vor decide alocarea granturilor după calendarul:

i) 12 martie: 2500 lei, la prezentarea unui proof of concept,
ii) 26 martie: 2500 lei, cu aplicația/serviciul gata, business plan complet,
iii) 02 aprilie: 2500 lei, la release to web.

Dacă o echipă de implementare va rata un milestone din calendarul de mai sus, atunci va ieși din Cloud Factory și organizatorii vor face apel la următoarea echipă de implementare (dacă există).
Aplicațiile/serviciile vor trebui implementate pe platforma de cloud Windows Azure.
Dacă vă este teamă că cineva vă „fură” ideea, atunci mai bine păstrați-o pentru voi. Deși, repet, ideea nu are valoare dacă nu se materializează.

Pizza and refreshments are on the house Smile.

2 gânduri despre &8222;Planul pentru Cloud Factory&8221;

  1. Pingback: Azure Log Collector–prima relatare | Jurnal de programator

  2. Pingback: Prezentare ronua | Jurnal de programator

Comentariile nu sunt permise.