Non-seminarii despre SaaS

Săptămâna viitoare voi începe o serie de non-seminarii pe tema „succesului in cloud prin livrarea de software ca servicii web sau SaaS (Software as a Service)”. Le numesc non-seminarii fiindcă vor fi discuții deschise, fără PowerPoint. Dacă vă este cunoscut conceptul de unconference, atunci ați ghicit, va fi ceva similar doar că vom avea o singură discuție, iar eu voi fi doar moderatorul.

Prima întâlnire va fi în Timișoara în colaborare cu Radu Ticiu de la Incubatorului de Afaceri Software Timișoara. Vom continua în Cluj și sper că și la Iași. Stay tuned.

Non-seminar SaaS (Software as a Service), Timișoara, 28 noiembrie

Vă invit la o discutie liberă pe tema succesului în cloud, sau cum facem bani din SaaS. Veniți să-i puneți întrebări lui Zoli Herczeg de la Microsoft, care și-a petrecut ultimii doi ani în a ajuta firmele de software din România să își adapteze modelul de business în cloud, să-și măsoare performanța corect, să monetizeze în diferite moduri, să-și rafineze operațiunile, marketingul și vânzările. Acestea pot fi subiectele de discuție, dar puteți să-l provocați și cu alte întrebări, de la Windows Azure la programele Microsoft pentru startup-urile din România.

Locația: City Business Centre, clădirea D mezanin, Brediceanu nr 10
Program: 13:00 – 17:00
Taxa: zero
Înscrieri: la Zoli.

Un gând despre &8222;Non-seminarii despre SaaS&8221;

  1. Pingback: Am stabilit turneul de SaaS din Timișoara, Iași, Cluj și București | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.