40% discount la Microsoft Summit 2013, București, 6-7 noiembrie

Dacă ești geek (developer, sysadmin, solutions architect etc), manager de geeks (team lead, IT Manager, CIO, CSO etc) sau rezonezi cu tehnologia și vrei să afli cum te poate ajuta (expresia asta e pentru oameni de business), atunci notează-ți 6 și 7 noiembrie în calendar și înscrie-te repede ca să prinzi reducerea de 40% care expiră în 4 octombrie: http://www.mssummit.ro/.

Nu am făcut niciodată un eveniment atât de mare și tare în România! Văzând ce se întâmplă în culise, la colegii mei care se ocupă, va fi într-adevăr deosebit. Cei care au fost în breaslă în 2005 mai țin minte că atunci am făcut ceva asemănător la Marriott. Culmea e că s-a numit tot Microsoft Summit. No, aia a fost o încercare timidă față de ce pregătim acum.

Go, go, go!

image

Da, e pe bani. De aceea, dacă nu dispui de fonduri de training, îți recomand să vorbești cu cei din organizația ta care dispun. Participarea la o astfel de conferință „vindeți-o” ca zile de training, cu aromă de networking cu ceilalți specialiști din industrie. Baftă!

3 gânduri despre &8222;40% discount la Microsoft Summit 2013, București, 6-7 noiembrie&8221;

  1. Pingback: ITSpark & CodeCamp în București, 19 octombrie | Zoli Herczeg

  2. Pingback: Dați-ne feedback pentru Microsoft Summit România 2013 | Zoli Herczeg

  3. Pingback: ITCamp 2014 caută speakeri | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.