Concurs de aplicații în cloud marca StarStorage

StarStorage este unul din puținii furnizori de cloud autohtoni. Chiar dacă ne concurează direct pe serviciile de cloud, am tot respectul pentru cutezanța de a intra pe nișa asta unde e foarte greu să ai succes dacă nu o faci BIG. Spiritul acesta e preluat și de departamentul lor de marketing care a lansat de curând http://www.cloud-factory.ro/, un concurs de aplicații în cloud cu premii absolut spectaculoase.

A, și motivul pentru care scriu este că aplicațiile pot folosi și alte cloud-uri, inclusiv Azure, iar aplicațiile care folosesc smartphones & tablets sunt apreciate în mod deosebit. Dacă vă miră premiile generoase, citiți regulamentul. Da, trebuie să cedați aplicația către StarStorage (update: într-o schemă de revenue sharing), dar uite ce fain e Mini Cooper-ul ăla:

imageMi-ar place să le luați mașinuța și bănuții numai cu aplicații de Azure cu Windows Phone și Windows 8.1 pe client. Ok, puteți să folosiți și Office 365…

Baftă maximală și noroc exagerat!

4 gânduri despre &8222;Concurs de aplicații în cloud marca StarStorage&8221;

  • Salut,
   Noi recunoastem ca exista „a whole world out there” plina de oameni creativi si cu spirit de antreprenoriat care pur si simplu trebuie ajutati sa isi vada ideea utilizata de zona de business din Romania. E o propunere win-win (a se vedea in regulament ca pe langa premiul „evident” se deschide poarta colaborarii pe termen lung, de tip shared revenue)
   Totodata, avem una din cele mai bune si mai solide echipe de dezvoltare software, si facem multe lucruri si intern. Una nu o exclude pe celalta.
   Disclaimer: sunt directorul de dezvoltare al Star Storage

Comentariile nu sunt permise.