Start&Grow 2014, finanțare și mentoring pentru startupuri

Logo Start and GrowDupă trei ani de pauză, startups.ro relansează inițiativa Start&Grow care, spre deosebire de How To Web MVP Academy, este deschisă nu numai startupurilor tech și pune accent pe finanțare. Așadar dacă sunteți în căutarea unei surse de finanțare pentru afacerea voastră, vă puteți înscrie până pe 8 iunie în programul Start&Grow 2014, pentru a beneficia de mentoring de business și posibilitatea de a obține o investiție de până la 500.000 de euro. Înscrierile se fac la http://www.startups.ro/startandgrow/.

Prima ediție Start&Grow a avut loc în 2010, când, împreună cu Microsoft România, startups.ro a lansat primul accelerator de business din țară care se adresa afacerilor din toate domeniile de activitate, nu doar celor din tehnologie. Mai multe informații despre prima ediție puteți găsi aici.

Un alt mod de a obține finanțare de până la 500.000 de euro este prin ICEEfest. Detalii la http://www.startups.ro/analize/proiectele-tip-start-up-pot-castiga-finantari-de-pana-la-o-jumatate-de-milion-de-euro-la-ice.

2 gânduri despre &8222;Start&Grow 2014, finanțare și mentoring pentru startupuri&8221;

  1. Pingback: Acceleratorul Microsoft din Tel Aviv acceptă înscrieri pentru clasa septembrie – ianuarie | Zoli Herczeg

  2. Pingback: Încă 10 zile pentru înscrierile în acceleratorul Microsoft din Berlin | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.