Hai la WOWZAPP, cel mai mare hackaton de pe planetă!

WOWZAPP este numele hackatonului de aplicații Windows 8 care va avea loc în weekendul 9-11 noiembrie în zeci de locații de pe întreaga planetă. Vrei să dezvolți prima ta aplicație pentru Windows Store? Nu trebuie să îți faci griji dacă nu știi XAML pentru a face UI sau dacă nu știi C# sau VB sau C++. Dacă știi HTML și CSS poți face UI la fel de bine, iar cu Javascript vei putea dezvolta aplicații pentru Windows Store la fel ca orice dezvoltator .NET.

Pentru cei care nu cunosc conceptul de hackaton, vă spun doar atât: două zile și nopți de hackereală, în sensul bun al cuvântului, plus haleală moca, plus meseriași care să vă învețe și să vă ajute să creați prima voastră aplicație pentru Windows 8 și să o publicați în Store.

Locația: HUB București (Piața Unirii), Str.Halelor Nr.5, Et.2-3.
Durata: de vineri, 9 noiembrie 2012 ora 19:30 până duminică, 11 noiembrie 2012 ora 18:00.
Necesar: aduceți-vă laptop-ul vostru cu Windows 8, Visual Studio 2012 (ediția Express for Windows 8 este ok, dacă nu aveți MSDN) și Windows 8 SDK.
Înscrieri și detalii: http://wowzapp2012bucharestromania.eventbrite.com/.

E ok să vă apucați de treabă mai devreme. Go, go, go! Ah, era să uit: dacă aplicația voastră necesită un backend, folosiți cu încredere Windows Azure (faceți-vă un cont free trial la http://aka.ms/caagq4), iar dacă scrierea unui serviciu web pentru backend vă sperie, folosiți Windows Azure Mobile Services. Pac, pac.

wowzapp logo

PS: pagina pentru București de pe http://wowzapp2012.com/ încă zice că e la Poli. Greșit! Vom corecta asap.

8 gânduri despre &8222;Hai la WOWZAPP, cel mai mare hackaton de pe planetă!&8221;

  1. Pingback: Lectii invatate de la hackathon teamnet | Jurnal de programator

  2. Pingback: WOWZAPP București e aproape full, apucați-vă de treabă! | Zoli Herczeg

  3. Pingback: Alte intilniri de programatori | Jurnal de programator

  4. Pingback: Buhnici și-a pus Windows 8 pe Mac să vorbească despre WOWZAPP la ProTV | Zoli Herczeg

  5. Pingback: Iulian Atănăsoae la hackatonul WOWZAPP | Zoli Herczeg

  6. Chiar sa nu stii nimic nu stiu cat e de bine, daca ajunge toata lumea sa scrie cod pe WP ca pe Android nu e de bine. Toti scriu aplicatii fara sa se gandeasca la consumul de resurse, aplicatiile nu sunt verificate de cineva si uite asa ajungi sa apreciezi Apple.

Comentariile nu sunt permise.