Internet Explorer 7 beta 2

A fost publicat un preview la IE7!!!
Securitate, RSS, taburi, cautare si o interfata noua sunt noutatile pentru acest build. Mergeti si incercati-l:
http://www.microsoft.com/windows/ie/ie7/default.mspx

Filed under: Internet Explorer, Beta

# re: Internet Explorer 7 beta 2

Wednesday, February 01, 2006 7:13 PM by Valy Greavu

Parcă se vede mai frumos ITBoard cu IE7 🙂

# re: Internet Explorer 7 beta 2

Wednesday, February 15, 2006 3:49 PM by zoltanhe

…frumos, frumos dar se pare ca din cauza modificarilor la CSS, unele situri nu se comporta la fel, deh, au fost testate cu ie-ul vechi. Asta se intampla si cu Community Server, iar eu m-am luptat cateva zile cu unul din posturile mele (cel cu add-on-ul de Outlook), pana m-am enervat si luandu-ma dupa Todi, l-am editat cu IE6 din masina virtuala 🙂

# re: Internet Explorer 7 beta 2

Tuesday, March 28, 2006 1:10 AM by Cartman

Salutare,
De curand am instalat si eu IE7, si evident m-am apucat sa il testez sa vad cum se comporta in lumea reala.
Cum ii spune si numele IE7 este inca in stadiul BETA, si ma astept la imbunatatiri substantiale pana la versiunea finala, in special la partea de interfata, unde se pare ca developerii de la Redmond nu prea si-au dat osteneala. Ca functionalitati insa, evident mult asteptatul „tabbed browsing” este o imbunatatire substantiala, desi interfata nu este prea intuitiva. Pe interfata „Windows Classic” tab-urile nu arata deloc bine, iar butonul de „New Tab” fiind in dreapta e cam greu de nimerit (dar ai oricand optiunea CTRL+T. O optiune care mi s-a parut excelenta este Quick Tabs, care permite userului care are mai multe tab-uri deschise sa apese in orice moment Ctrl+Q si sa vada cate un screen-shot din fiecare tab deschis. Extrem de util cand aveti multe ferestre deschise.
Alte functionalitati au fost adaugate, cum ar fi un RSS Feed reader, si suport pentru feed-uri RSS, meniul de favorites a fost imbunatatit consistent si este mult mai accesibil. Evident nu lispeste un search bar dar… la ce se gandea programatorul cand a pus Google ca default search engine? Asteapta oare versiunea finala de Windows LIVE Search? :))
Cum a zis si Zoli, suportul MSHTML pentru content web nu functioneaza corect. Oricum cateva imbunatatiri la acest engine ar fi extrem de binevenite (Cum ar fi suport pentru XHTML), asa ca eu unul astept cu interes versiunea finala din acest punct de vedere.
Optiuni de configurare in plus nu are extrem de multe, insa probabil ca veti dori sa aruncati o privire in ele inainte sa incepeti sa il folositi. Setarile default ii dau un comportament mai apropiat de IE6, pe care am cam dori sa il facem uitat.
Full review pe: http://www.xmall.ro/Blog/Internet_Explorer_7_beta_2_instalat_testat_i_love_it.aspx?p=75

# re: Internet Explorer 7 beta 2

Wednesday, March 29, 2006 8:37 PM by ovidiupl

„dar… la ce se gandea programatorul cand a pus Google ca default search engine?”
Heh. Si eu care ma gandeam ca te-ai prins ca IE incearca sa fie binevoitor si iti migreaza setarile de la IE 6.
Evident, daca fereasca Sfantul IE 7 ar fi pus MSN Search ca motor implicit la instalare, s-ar fi gasit cineva sa urle „Monopol! Abuz!”. Cu alte cuvinte, „damn you if you do, damn you if you don’t”.