Comunitatea de programatori din Iasi

In roadshow-ul asta erau planificate doar doua evenimente MSDN Briefing, la Bucuresti si Cluj, insa acum cca 2 saptamani s-a intamplat ceva… Pe forumurile www.ronua.ro a pus cineva (Aurelian, cine altul…) intrebarea „ati veni la MSDN Briefing daca s-ar organiza?”. In acel moment, au fost cca 60 de raspunsuri unice si la insistentele lui Aurelian am cautat sprijin financiar pentru un MSDN Briefing ad-hoc, versiune „light” la Iasi. Am gasit acest sprijin la Bogdan si intre timp, acest MSDN light a devenit unul adevarat, fiindca toti speakerii au confirmat iar numarul de inscrisi la ora actuala a ajuns la 170. Sunt convins ca va iesi bine, chiar daca Ciprian aterizeaza cam tarziu si va trebui sa-l mutam la urma.

Vorbeam la un moment dat cu Bogdan ca ce bine ar fi sa nu ne mai complicam cu invitatii la astfel de evenimente, ci sa dam un anunt pe siturile comunitatii si sa fie suficient. Pana la urma, aceste evenimente sunt pentru voi, comunitatea de programatori.

Asa va vreau!

Filed under: Comunitate

# re: Comunitatea de programatori din Iasi

Sunday, April 02, 2006 1:46 AM by naicul

Comunitatea developerilor din Iasi saluta MSDN Briefingul si va mai asteapta pe la noi. Vad pe forumul ronua ca ati fost foarte apreciati, oameni interesati sunt(em) – si suntem destui – asa ca nu sunt motive sa ne ocoliti.