Overflow la Cluj

Avem un numar record de inscrisi pentru TechNet Briefing de maine dar mai ales pentru MSDN Briefing de poimaine. Ne cerem scuze daca va fi inghesuiala. Deasemenea, este posibil sa nu ajunga materiale pentru cei care vin tarziu.

Va multumesc din suflet pentru interesul vostru. Vom face totul ca aceste evenimente pentru comunitatea de sysadmini respectiv programatori sa fie cat mai agreabile.

Nu uitati de sesiunile de discutii libere de la sfarsitul celor doua evenimente. Aceste discutii libere au avut un succes remarcabil in orasele in care am fost deja (Timisoara, Bucuresti si Iasi).

Filed under: Eveniment

# re: Overflow la Cluj

Tuesday, April 04, 2006 8:45 PM by Tudy

Am urmarit si eu numarul celor inscrisi la TechNet si MSDN (Cluj) inca de cand s-au anuntat evenimentele, si sincer nu ma mira ca s-a ajuns aici. Clujul intotdeauna a parut sa manifeste un nivel ridicat de interes pentru tehnologiile actuale si cele de viitor (chiar daca acel interes nu e intotdeauna concretizat ulterior). 🙂

# re: Overflow la Cluj

Wednesday, April 05, 2006 11:45 AM by MrSmersh

Posibil ca vin si din vecini de la Oradea de exemplu.
Si la MSDN poate de la Timisoara… Poate in toamna orchestram o intoarcere MSDN in Timisoara.

# re: Overflow la Cluj

Friday, April 07, 2006 11:17 AM by Francisc Molnar

Bune prezentarile… stie cineva cum/de unde s-ar putea obtine resursele (macar powerpoint, daca nu si exemplele) de la prezentarile din MSDN Briefing ?
Sau o adresa(e) de mail de unde sa le solicitam?

# re: Overflow la Cluj

Tuesday, April 25, 2006 4:09 PM by zoltanhe

As fi bucuros sa ne intoarcem cu MSDN Briefing la Timisoara! Totusi, imi trebuie o justificare serioasa 🙂
Prezentarile vor fi postate pe msro.