Luni, marti, miercuri: SAB, MSDN si TechNet in Bucuresti

Saptamana viitoare suntem in Bucuresti si vom avea ocazia sa ne intalnim pe teme de Windows Vista si Microsoft Office 2007. Asa cum v-am obisnuit, marti la MSDN, vom lasa meseriasii din comunitate sa ne povesteasca, adica Aurelian, Bogdan si Ciprian, dar voi fi si eu acolo la sesiunea de discutii libere. Miercuri, la TechNet vor vorbi Tudor, Sebi, Gicu, Lucia si eu: nu puteam sa las pe altii sa vorbeasca despre securitate in Vista :). Voi vorbi despre Code Integrity, BitLocker, profilarea serviciilor, IE7 Protected Mode, dar si despre cateva facilitati unice la sistemele de operare pentru muritori: Mandatory Integrity Control si Address Space Layout Randomization.
Agendele detaliate sunt la http://www.microsoft.com/romania/zilele_microsoft.mspx

Filed under: Eveniment, TechNet, SAB, MSDN

# re: Luni, marti, miercuri: SAB, MSDN si TechNet in Bucuresti

Saturday, October 21, 2006 10:32 AM by MrSmersh

„nu puteam sa las pe altii sa vorbeasca despre securitate in Vista :)”

Nu facem un eveniment legat de securitate cindva? (nu neaparat cu implicarea MS ca firma, Zoli persoana fizica).

Baba Cloanta eu si mai sint si altii interesati.

Poate sa fie si hands on ca am o retea de 3 calc la discretie. Chiar un challenge: setting up security, getting it down.

Eu de exemplu cred ca exista o vulnerabiltate (cred ca merge si in Vista, clar nepractica (la drepturile de care ai nevoie sa o rulezi, nu chiar practica), dar e un pic de escaladare de privilegii) si nu am timp sa o incerc, dar in discutii si in mai multi vedem daca se poate, daca Vista o rezolva,daca nu scriem codu etc.