Atât oprește Phishing Filter-ul din IE7. De la lansarea lui în octombrie, Internet Explorer 7 a blocat mai mult de 10 milioane de încercări de phishing. Informația asta e de actualitate acum, când la conferința RSA din San Francisco s-a anunțat suportul pentru Extended Validation SSL Certificates în IE7. Un pas important către un internet mai verde.
Filed under: Internet Explorer
# re: Un milion de încercări de phishing pe săptămână
Thursday, February 08, 2007 4:15 PM by MrSmersh
Sper ca esti ferm convins ca mai mult o sa se vorbeasca de cite nu a oprit decit de cite a oprit 🙂 Ca de, pe unii nicicum nu poti sa ii multumesti… BTW ai vazut catzavencu iara?
# re: Un milion de încercări de phishing pe săptămână
Thursday, February 08, 2007 5:43 PM by zoltanhe
Comparativ cu alte filtre, stăm foarte bine și la rata de reușita și la rata de „false positives”.
Ce mai scrie la ziar?
# re: Un milion de încercări de phishing pe săptămână
Thursday, February 08, 2007 6:15 PM by MrSmersh
De vizita lui Bill, de decoratiile primite = slugarnicie, piraterie si normal Linux e mai bun etc… Nenea care scrie articolele ii apreciez si repect pasiunea pentru Linux, da sa o mai lase mai moale.
Ca Bill a capatat decoratii, merite are: capitalistul nr 1 al planetei (arestat si banuit numai pentru depasiri de viteza :)), filantrop nr 1 al planetei, si a avut (si are) o influenta tehnica incontenstabila. Nu cred ca comparatiile facute in articol au vreun merit…
Si vorba aia daca judeci Linuxu dupa sustinatori nu l-ai mai instala de loc, ca cine stie, face graffiti-uri pe colegii de rack 🙂 sau le ocupa bandwidth-u ca sint monopolisti capitalisti sau…
Si da preturile Microsoft sint citeodata (si cu ajutorul distribuitorilor) cam „over the top”, dar tot gasesti o cale legala sau o solutie tehnica… Nimeni nu e intr-o profesie numai de amorul artei, pina si Linus Torvald mai e si platit ca programator. Deci da e frumos sa dai ceva pe un program/serviciu, altcumva nici noi nu am rezista…
Si aici nu o sa fii de acord cu mine, exista si aplicatii la care sa folosesti Linuxu e mai bine/avantajos :), si daca vrei altceva nu inseamna neaparat ca e mai bun ci ca e mai potrivit la ce ai nevoie.
# re: Un milion de încercări de phishing pe săptămână
Friday, February 09, 2007 8:45 AM by zoltanhe
Știi ce nu înțeleg eu? De câte ori aud de „faimoasa rubrică de Linux din Cațavencu”, tot timpul aud că lovește (pueril) in MS și produsele ei… Chiar nu găsește nimic interesant cu ce să se „fălească”? Na, că îi mai dau și idei. Când mă întâlnesc cu el, trebuie să-i spun să-mi de-a o bere.
Una peste alta, până acum nu se ridică la nivelul cititorului de Cațavencu.
Mă aștept să văd și articole despre:
– PostgreSQL, care e muuult mai secure decât Oracle Unpatchable
– Consultanța SNS, care e mult mai profesională decât IBM Global Services
– Compiere care e mult mai eficient decât SAP
– Recipientele de polietilenă (PET) care sunt mult mai… ecologice(?!) decât TetraPak
– și alte chestii cool la adresa marilor corporatiști, (extrapolez din primul articol) „producători de Dacii vechi și scumpe”.
# re: Un milion de încercări de phishing pe săptămână
Friday, February 09, 2007 10:09 AM by MrSmersh
Postgre! Postgre!
Aici ai atins o coarda sensibila, la toti care vor MySql eu le zic daca vreti open source zic Postgre, se comporta ca o baza de date adevarata. Si mere bine si .N(i)et cu el si e (daca vrei) si pe Windows. Drivere si .Net provideri cam ciudate da in rest e OK.
Si daca tot sintem aici daca ar fi dupa cum imi place mie la alegerea de baze de date lista ar fi SQL Server, Postgre, Oracle, DB2 Universal si apoi AS400… Imi principal ma refer la cit de usor de folosit, cit intuitiva e baza de date si curat SQL-ul ca limbaj. BTW: Atentie Microsoft la inflatia de tipuri exotice, care de care mai ciudate cu modificatori etc, vreo (max) 7 de baza clare ajung. Secure, no fiecare e cu buba lui, da ma laud, am reusit sa fac sa crape un AS400 complet(stil ecran albastru, sa fim politici corect, ca la screen saver de la Microsoft WinInternals :))numai rulind un test al database abstraction layerului la care lucram.
Si Oracle, IBM, Apple etc, toti au apucaturi de corporatii mari pe linga care (in general) Microsoft e mic copil, si folosesc Linux si Unix ca arme in politica concurentei mai mult decit in concurenta tehnica propriu-zisa.
End (l)useru e rege :), lasati-l pe el sa hotareasca, nu il mai aburiti atita!
Cu Andrei (Ignat) mai vorbeam sa incercam sa vedem poate vedem cum sa scriem si ceva de Windows ca sa echilibram balanta cu „faimoasa rubrică de Linux din Cațavencu”. Sa vedem poate ne pica o idee cum.