Introducere in .NET

S-a publicat un curs în limba română de introducere în .NET Framework pentru scopuri educaționale.
Autorii sunt cadre didactice din România, dar putem recunoaște printre ei și nume cunoscute ca Mihai Tătăran sau Petru Jucovschi. Există o versiune pentru dascăli și una pentru elevi.

Și dacă tot a venit vorba de cursuri, departamentul nostru a împins foarte mult tehnologiile noi, cutting edge. Credeți că ar fi util să organizăm workshop-uri de 2-3 zile pentru începători sau ”late adopters” în care să se predea introducere în .NET?

Filed under: Academic, .NET, Training

# re: Introducere în .NET

Friday, February 29, 2008 9:34 PM by MrSmersh

Good question!

Pastrind proportiile(la comparatii) avem si interes si lipsa totala, uit Aurelian a reusit 2 CodeCamp si a fost un succes rasunator (si mie si acuma imi pare rau ca nu au reusti sa ajung) dar s-a vrut sa se faca, de 2 MVP croati in turneu prin zona, trainingurile in deep de mobile nu a fost interes (facind abstractie de pret care la partea a doua era otrava, dar micar comentarii daca ar fi gratis as veni)…  

# re: Introducere în .NET

Saturday, March 01, 2008 8:21 AM by zoltanhe

Pentru mobile vreau să instruiesc un trainer ca să poată preda asta în .ro. Stay tuned.

# re: Introducere în .NET

Saturday, March 01, 2008 10:47 AM by MrSmersh

Eu stau, dar intern noi deja sintem pe val ca aproape am terminat (minus Silverlight Smile) si extern am vreo 3 prezentari gata sa vad poate le fac la RONUA TM daca exista interesul, ceva relativ introductiv in subiect stil 10 lucruri tips an tricks, normal ca  Mobile Client Software Factory (sectorul meu factories code analysis etc) si WCF pe mobile… A si imi mai trebuie ajutor documentatie la WPF/E pe mobile Smile.

Da daca exista interesul, care cred ca e o parte din problema.

Si vorbind la late adopters curind am fost intrebat de un soft de contabiltate romaneasc in .Net 2.0 or better si baza de date „adevarata” (SQL 92 macar adica fara Fox, MyS etc da SQL Server preferat dar… ), si mai nimic nu am gasit. Da Dynamics (si versiunile conexe ar face asta) dar e cam raketa si cam otrava ca pretz pentru firme de marimea romaneasca medie. Asa ca uite ca unele zone tare putin Agile…

# re: Introducere în .NET

Saturday, March 01, 2008 7:01 PM by zoltanhe

Stai liniștit că aceste cursuri nu sunt pentru tine Smile

# re: Introducere în .NET

Saturday, March 01, 2008 10:10 PM by MrSmersh

Spuneai sa stau reglat pe frecventa (stay tuned, da am comentat pe blogul Tudor Smile) si acuma imi spui sa ma linistesc?

Sint deja in confuzie: which is which? or which is what? What is which? or se observa deja confuzia  Smile