Omnisoft – distribuitor de dispozitive cu Windows Mobile

Legat de evenimentul din septembrie, am fost întrebat cine distribuie device-uri cu Windows Mobile în .ro. Eu îi știu pe cei de la Omnisoft, fiindcă noi de la ei luăm dispozitive pentru uz intern. Florin Călin m-a asigurat că sunt competitivi/flexibili și în proiecte care necesită volume mari de dispozitive.

V-am spus cât de mult îmi place TouchPro-ul pe care l-am luat după stress-test? Foarte mult! Rezoluția VGA este bestială, tastatura e criminală (postul precedent l-am scris în metrou… mi-a luat două stații), iar Windows Mobile zburdă cu procesorul de 500+MHz și memoria de 288MB. Este drept că fierul bine echipat îți suge bateria în cel mult două zile… dacă ești cuminte. Altfel, trebuie încărcat zilnic.

htctouchpro

Filed under: Windows Mobile

# re: Omnisoft – distribuitor de dispozitive cu Windows Mobile

Thursday, October 23, 2008 3:12 PM by florin.calin

Multumim frumos Zoli pentru recomandari.

In legatura cu Touch Pro-ul tau, daca te supara cele 2 zile de utilizare sa stii ca cei de la HTC s-au gandit la tine si au anuntat ca in curand va fi disponibila o baterie extinsa cu capacitate de 1800 mAh… :).

Florin.

# re: Omnisoft – distribuitor de dispozitive cu Windows Mobile

Thursday, October 23, 2008 3:29 PM by zoltanhe

fain! numa’ să-ncapă sub capac Smile

# re: Omnisoft – distribuitor de dispozitive cu Windows Mobile

Thursday, October 23, 2008 3:51 PM by MrSmersh

Termenul distribuitor de device windows mobile e destul de vag.

Industriale rulind pe mobile se gasesc, cam fiecare mare producator vinde si asigura service pe aici cumva (si exista si implementari relativ mari). Si in categoria asta intra si MC 35 care aproape consumer (in plus are imager care nu cred ca e foarte util la consumer Smile) dar in rest e un Windows Mobile Professional 5/6 device ca oricare. Da acuma are si pack mai mare de baterie (inca nu am vazut oferit in aici).

Si sa te duc pe shacky ground Smile, ce folosesti sa scrii posturile pe mobile? Am incercat in IE, dar Opera ceva mai… Si sa nu uit lauda am si vreo 100 Mhz in plus (bine la altele mai am si in minus) si nu a ajutat, tot cu O m-am inteles mai bine spre surprinderea mea.

# re: Omnisoft – distribuitor de dispozitive cu Windows Mobile

Thursday, October 23, 2008 3:56 PM by zoltanhe

Recunosc, tot O… Sad

# re: Omnisoft – distribuitor de dispozitive cu Windows Mobile

Thursday, October 23, 2008 11:48 PM by MrSmersh

Si ca tot vorbeam de din astea se pare ca chiar se organizeaza (sau tocmai a fost) ,un training de sales pe la noi prin zona, pentru distribuitori de produse din astea, de la o firma care e de mult in segment asta de piata si care are 2 brand name unul mai industrial si unul consumer (nu zic mai mult Smile).

Deci toate conditiile exista sa cresca piata nu? Smile