Deep Zoom pe Windows Mobile?

Povesteam săptămâna trecută la acest curs despre Silverlight și soluțiile pe care le vedem în industrie, chiar și în mediul de business. Am amintit atunci de Deep Zoom și soluția dezvoltată de Star Storage pentru vizualizarea scanărilor de documente mari (planuri, desene tehnice etc). Dacă nu știți despre ce e vorba, mergeți la http://memorabilia.hardrock.com/ și apăsați tasta V, după care faceți zoom out. Tot la cursul ăsta am fost întrebat dacă Silverlight pe Windows Mobile va avea Deep Zoom (tehnologia se numște Seadragon) și am promis că voi afla. Iată ce mi-a răspuns MrSmersh, care este în programul de beta:

Este, la unsupported features Smile.
Adica nu, si nu il nici vad nici in versiunea de MIX, ca trebe placa grafica si inainte de Windows Mobile 7 consumer si device pentru 7 graded nu vad sa faca fatza hard…

Recunoașteți stilul inconfundabil? Vom reveni când știm mai exact.

Până atunci, iată că Seadragon a apărut pe iPhone. Update: iată și un scurt interviu/demo cu creatorul aplicației, Ben Vanik.

Filed under: ISVs, Silverlight, Windows Mobile

# re: Deep Zoom pe Windows Mobile?

Monday, December 15, 2008 5:29 PM by MrSmersh

Daca ziceai ca raspunsul e pentru publicul larg nu formulam in stilul idolului meu P.G. Woodhouse Smile.

Reformulat (si cum ai zis deja NDA nu cred ca se aplica Smile) in un stil mai confundabil:

In acest moment Silverlight pe Mobile nu suporta Deep Zoom.

Educated guess e ca viitoare iesire publica a Silverlight pentru mobile va fi la MiX 09, si nici atunci nu cred ca va avea Deep Zoom.

Motivul care il presupun e ca hard nu e suficient de tare in secunda asta, pe partea grafica la device de pe piata, si nici sistemul de operare nu stie sa il foloseasca daca totusi exista. Si cel mai probabil device care suporta si ruleaza Windows Mobile 7 ar putea sa aiba Deep Zoom.

Multumim pentru referire, si data viitpare cind raspundem o sa stim fim mai atenti la stil Smile.

# Mittal, Silverlight si camionul de planse

Monday, March 09, 2009 5:59 PM by Weblogul lui Zoli

Vorbeam aici de Star Storage și ”vizualizarea scanărilor de documente mari (planuri, desene tehnice etc)”.