Azi biciclim

Cica va fi cel mai mare circuit de biciclisti amatori din Bucuresti. Intalnirea e la 11 in parcul Izvor, sau la 9, daca ati castigat una din bicicletele campaniei de pe http://bicicletarosie.ro.

Parcul Izvor
Parcul Izvor

Merg si eu cu fetele mele. La 9, fiindca Dorina a castigat din nou Smile

Voi veniti?

Update: ne-am că..bip pe noi de frig. Erau 9 grade, așa că am stat mai mult în mașină, până să înceapă (la ora 11). S-a mai încălzit un pic, numai că n-a sosit primarul. Ne-au aliniat, ne-au aburit. Tot n-a sosit. Băi Oprescule, dă și tu un telefon și zi-le la ăștia să înceapă fără tine. Pe la 11:30 ne-am săturat să stăm în coloană și am făcut vreo trei ture prin parc. Alții plecaseră de mult, acasă. Pe la 12:00 am zis să ne cărăm și noi. Când montam de zor bicicletele pe mașină, am văzut că a plecat coloana de bicicliști. Cei care au mai rămas.

Păcat că s-a fâsâit. Cei 450 de norocoși au rămas cu bicicletele, și să sperăm că nu le vor ține în vreo debara, așa cum spunea azi Romașcanu (cred că așa îl chema…), o fostă mare glorie a ciclismului românesc. Iată și un colaj din colțul cu anvelope:

Filed under: Hobby, Bicicleta

# re: Azi biciclim

Saturday, April 11, 2009 11:43 PM by Bazilide

nu-mi dau seama cat de mare e fetita ta, insa cum ai scapat de rotile ajutatoare, asta daca a folosit asa ceva?

mi-am propus ca zilele urmatoare sa i le dau jos si cred ca ma asteapta o perioada dificila 🙂

# re: Azi biciclim

Sunday, April 12, 2009 9:07 AM by zoltanhe

Anul trecut am scăpat de ele, când a împlinit 5 ani.

La început o ții de șa și o convingi să se uite în față. După pornire, echilibrezi cât poți și alergi ținând de șa… cum stai cu spatele? Apoi, după vreo 5-6 ședințe vei simți că se ține singură și poți să-i dai drumul și alergi pe lângă ea ca un tată responsabil ce ești. Între timp exersați oprirea și pornirea. ”Uite-te în față.” ”Folosește frâna.” ”Apasă tare pe pedală când pornești.” ”Uite-te în față.”

Baftă!

# re: Azi biciclim

Sunday, April 12, 2009 9:47 AM by Bazilide

migalos 😦

am citit ca cea mai buna metoda ar fi sa inceapa cu o bicicleta ,,run along,, cele fara pedale, se ajuta de picioare atat la mers cat si la echilibru insa nu am gasit de cumparat la vremea respectiva, iar acum fara pedale nu vrea

# re: Azi biciclim

Sunday, April 12, 2009 5:58 PM by zoltanhe

sau o pui de la început fără roți ajutătoare

# Duminica alergam (d)in Herastrau

Friday, May 08, 2009 5:50 PM by Weblogul lui Zoli

La crosul ” Fii sănătos cu Aloe Vera ”. 10 mai, ora 10:00 (înscrieri de la 08:45), pe distanța de 4km