Hosting gratuit de Windows timp de doua luni

hostersTodi ne informează că 6 hosteri din România ies pe piață cu oferte competitive de IIS pe servere Windows virtualizate (VPS – Virtual Private Servers) iar primele două luni sunt gratuite:

http://www.elvsoft.com/
http://www.yoursoftway.ro/
http://www.globehosting.ro/
http://www.simpliq.ro/
http://www.dotdesign.ro/
http://www.livehosting.ro/

Din comunicatul de presă:

Internet Information Services (IIS) 7.0 este singurul server Web ce permite găzduirea performantă de aplicații ASP.NET și PHP.

Todi Pruteanu, Platform Strategy Manager Microsoft: „Cererea de găzduire de aplicații pe servere Web Windows este în creștere datorită contextului economic și investițiilor în retehnologizare realizate de către parteneri de dezvoltare software tradiționali ai Microsoft și ca urmare a creșterii interesului pe care îl avem din partea agențiilor Web și startup-urilor online participante în BizSpark. Am anticipat această cerere încă de acum câțiva ani și am început colaborarea cu furnizori locali de servicii de hosting Web care cunosc bine acest business. Rezultatul este că azi clienții au la dispoziție o varietate de soluții de hosting pe servere Web Windows – shared hosting, servere dedicate, servere virtuale, la costuri competitive.”

Filed under: ASP.NET, Web, Hyper-V, PHP, Windows Server, IIS

# re: Hosting gratuit de Windows timp de doua luni

Thursday, April 16, 2009 4:59 PM by ignatandrei

Mishto – mi-as fi dorit sa stiu cu vreo 2 luni inainte. Oricum, faptul ca au parteneriat cu voi ii recomanda pentru hosting…